- Vi skal ha barn

Popstjernen avslørte selv den glade nyheten overfor fansen.

<strong>FORELSKET:</strong> Adele gleder seg over at hun snart skal bli mamma for første gang. Her er hun sammen med kjæresten Simon Konecki i London. Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET: Adele gleder seg over at hun snart skal bli mamma for første gang. Her er hun sammen med kjæresten Simon Konecki i London. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Adele (24) - kjent for hitlåter som «Someone like you» og «Rolling in the Deep» - gleder seg til å bli mamma for første gang.

Barnefaren er hennes kjæreste Simon Konecki (37).

Sangerinnen avslørte selv den glade nyheten på sin hjemmeside fredag.

- Jeg er overlykkelig over å kunne kunngjøre at jeg og Simon venter vårt første barn sammen. Jeg ville at dere skulle høre det direkte fra meg. Vi er selvfølgelig fra oss av glede, men vennligst respekter vårt privatliv, skriver hun.

Adele og Simon har vært sammen i ca. ett år. Paret viste seg for første gang sammen da han fulgte henne til årets Grammy-utdeling i januar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke være kjendis

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer