BLIR PAPPA: Henrik Ingebrigtsen og samboer Liva Eie Børkja blir foreldre. Foto: NTB scanpix
BLIR PAPPA: Henrik Ingebrigtsen og samboer Liva Eie Børkja blir foreldre. Foto: NTB scanpixVis mer

- Vi skal ha barn

Friidrettshelten Henrik Ingebrigtsen delte gledelig nyhet på Instagram.

SEOGHØR.NO: Den norske friidrettsutøveren Henrik Ingebrigtsen (25) er en av Norges fremste idrettsutøvere.

Nå gjør han også suksess på hjemmebane. 

På Instagram annonserte han nemlig fredag at han skal bli pappa.

– En gladmelding: Vi skal ha barn. Mitt livs kjærlighet og jeg ser virkelig frem til vårt nye liv som foreldre, skrev han på Instagram, og delte dette bildet.

Gratulasjonene strømmer på og i skrivende stund har bildet fått nesten 1200 likes.

Saken fortsetter nedenfor.

Sammen med kjæresten Liva Eie Børkja gleder han seg stort til livet som pappa. Norske tv-seere har også fått bli kjent med Henrik og kjæresten gjennom NRK-serien «Team Ingebrigtsen».

Satser mot OL

Henrik Ingebrigtsen var tidligere en lovende norsk langrennsløper på juniornivå, og ble i 2008 norgesmester på 10 kilometer fristil i Junior-NM i Stokke.

Under friidretts-EM i Helsingfors i 2012 tok han gull på 1500 meter, og to år senere tok han sølv under EM i Zürich.

Nå er han i full gang med å kvalifisere seg til OL i Rio, og selv om 25-åringen ikke har klart det norske OL-kravet til nå, så er han optimistisk.

– Jeg har tatt det internasjonale kravet to ganger allerede, så mest sannsynlig så holder det. Jeg tok ikke det norske kravet da jeg ble tatt ut til OL i London i 2012 og da fikk jeg femteplass, sa han til TV 2 for halvannen uke siden.

7.PLASS: Henrik Ingebrigtsen kom på 7.-plass under drømmemila for menn under Bislett Games på Bislett stadion nylig.  Foto: NTB scanpix
7.PLASS: Henrik Ingebrigtsen kom på 7.-plass under drømmemila for menn under Bislett Games på Bislett stadion nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er veldig tålmodige foreldre

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.