PRESSEKONFERANSE: Fredag holdt Lena og den tyske delegasjonen deres siste pressekonferanse på Telenor arena før Eurovision-finalen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
PRESSEKONFERANSE: Fredag holdt Lena og den tyske delegasjonen deres siste pressekonferanse på Telenor arena før Eurovision-finalen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Vi skal gifte oss til sommeren

Har tyske Lena falt for Alexander Rybaks sjarm? Se video.

SEHER.NO: Se Lena snakke om "romansen" med Alexander Rybak nederst i saken!

Fredag holdt "de fem store" -  Spania, Norge, Storbritannia, Frankrike og Tyskland, deres siste pressekonferanser på Telenor arena før Eurovision-finalen går av stabelen lørdag kveld.

Og etter at alle konferansene var over, var tyske Lena Meyer-Landrut (19) den alle snakket om.

18-åringen, som er en av favorittene i årets Eurovision, var nemlig i et svært så morsomt humør da hun møtte pressen fredag, og tullet og tøyset åpenlyst med både journalistene og delegasjonsmedlemmene.

Og blant samtaleemnene under møtet, var da vår egen Alexander Rybak (24).

Lite overraskende har nemlig nordmannen uttalt seg svært positivt om den flotte brunetten til ukrainske medier. Rybak skal til og med ha gått så langt at han sa han kanskje var iferd med å bli forelsket i henne

Da en ukrainsk journalist spurte Lena hva hun synes om dette, kom hun med et svar som fikk hele salen til å bryte ut i latter.

- Vi har faktisk vært i et forhold i tre år og fire måneder nå, og skal holde bryllup. Det har vært stort at vi har vært sammen så lenge, tre år, kom igjen!, humret hun. 

- Ja, bryllupet skal holdes på Holmenkollen, la en av de andre delegasjonsmedlemmene lattermildt til.

Fjorårets Eurovision-vinner var imidlertid ikke det eneste Lena fikk spørsmål om fredag.

19-åringen har tidligere fått kritikk for at hun har en utpreget tysk aksent når hun synger låten "Satellite", og på pressekonferansen ble hun så spurt om hun har tenkt å gjøre noe med uttalen.

Svaret kom i form av en svært humoristisk opptreden, som høstet stor applaus i salen.
 
Se innslaget nederst i saken!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Her er bildet som forfølger henne

Se Lena snakke om "romansen" med Alexander Rybak nedenfor:

[obj:media:8665]