<strong>KLAR FOR BRYLLUP:</strong> I et nytt intervju snakker Travis Scott endelig om de mye omtalte forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR BRYLLUP: I et nytt intervju snakker Travis Scott endelig om de mye omtalte forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Travis Scott og Kylie Jenner:

- Vi skal gifte oss snart

Travis Scott planlegger et storslått frieri til Kylie Jenner.

Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge blitt spekulert på om realitystjernen Kylie Jenner (21) og kjæresten Travis Scott (26) har forlovet seg.

Ryktene satte fart etter at realitystjernen delte et søtt bilde av seg selv og Travis Scott, og la til en diamantring-emoji i toppen av bildet. I ettertid har en rekke internasjonale medier, blant annet Mirror og US Weekly, tolket emojien som et hint om forlovelse.

Ryktene om at Kylie og Travis er forlovet har for øvrig svirret helt siden november i fjor, da Kylie viste frem en ny diamantring på Snapchat.

Deretter fyrte hun i mars opp under ryktene nok en gang - med en ring med initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

Ingen av partene har derimot kommentert spekulasjonene, før nå.

<strong>VIL GIFTE SEG:</strong> Travis ønsker å gifte seg med Kylie, men må først finne ut hvordan han skal fri. Foto: NTB Scanpix
VIL GIFTE SEG: Travis ønsker å gifte seg med Kylie, men må først finne ut hvordan han skal fri. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avkrefter forlovelsesryktene

I et nytt intervju med Rolling Stone Magazine avkrefter nemlig rapperstjernen ryktene om en mulig forlovelse, men forteller imidlertid at det ikke er lenge til.

- Vi skal gifte oss snart. Jeg må bare manne meg opp, og fri på den best mulige måten, forteller Travis til magasinet.

I intervjuet åpner han også opp om forholdet til «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen.

- Vi var bare to barn som lekte oss, minnes rapperen om starten på romansen med Kylie, og legger til:

- Den første uka vet du ikke om det er ekte eller bare en flørt. Du bare «Wow, jeg snakker fortsatt med henne, hun svarer og jeg svarer, og vi går ikke tom for ting å snakke om». Det kom til et punkt hvor jeg tenkte at jeg trenger henne for å fungere. Hun er den rette.

Viktig med kvalitetstid

Paret har allerede gått et steg videre i forholdet, etter at de fikk datteren Stormi tidligere i år. I intervjuet forteller rapperstjernen at stjerneparet alltid tar med seg datteren, uansett hvor de drar.

- Vi lar ingenting komme i veien for tid sammen med Stormi. Hun blir med på turné og har flere stempler på passet enn mange andre.

Det er tydelig at kvalitetstid med den ti måneder gamle datteren er en viktig prioritering i livet til Kylie og Travis. Rapperstjernen er imidlertid klar i sin sak på at datteren ikke får tilbringe tid foran tv-skjermen.

- I dag sitter alle barna med iPads. Det er så mye teknologi og ingen leker ute lenger, forteller rapperen og legger til at Stormi ikke skal bli et av de barna.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Raste etter utroskapsrykter

Kylie Jenner og Travis Scott har vært sammen siden våren 2017, og det virker ikke som om de har tenkt å gå fra hverandre med det første.

Gang på gang har de bevist sin kjærlighet for hverandre, om det så er ved å kysse foran fotografene eller ved å legge igjen hjerter under hverandres bilder på Instagram.

At paret har datteren Stormi sammen, gjør også at de har et ekstra spesielt bånd. Derfor var det mange som reagerte sterkt, da det nylig dukket opp et bilde av «Travis» på nettet - tilsynelatende fotografert mens han kysset en annen jente.

Bildet spredte seg som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før både han og flere av hans nærmeste følte at de måtte kommentere bildet for å ta brodden av saken, skev Cosmopolitan.

- Nettroll prøver alltid å lage falske greier for å ødelegge ekte kjærlighet. Å gå så langt er ondt. Jeg hater at jeg må anerkjenne dette. Men slutt å forsøk og ta fra lykke ting som er bra. Jeg ber om at gud blokkerer ut alt hatet, skrev han på sin Instagram-story.

<strong>RYKTER:</strong> Både da paret ventet Stormi og nå svirrer ryktene rundt dem. Endelig har Travis tatt bladet fra munnen rundt forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Både da paret ventet Stormi og nå svirrer ryktene rundt dem. Endelig har Travis tatt bladet fra munnen rundt forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avslørte seg selv

Det var først etter at Travis hadde kommentert bildet at skøyerne bak valgte å avsløre seg selv. I en 17 minutter lang video på Youtube, lastet opp av brukeren Christian Adam, ble det avslørt at han og noen kompiser forfalsket et bilde i håp om å «lure internettet».

Tullevideoen ble laget som et eksperiment, og en oppfordring til å ikke tro på alt man leser.

Han skrev også at stuntet ikke ble utført for å såre verken Travis, Kylie eller andre i Kardashian-familien, men det var akkurat det videoen gjorde. Det tok ikke lang tid før Kylie selv gikk hardt til angrep på bråkmakerne, med denne uttalelsen:

- Jeg vet ikke om dette er et sosialt eksperiment for noen mennesker, men dere kødder med ekte mennesker, ekte forhold og ekte familier. Jeg er glad for at forholdet mitt er sterkt, fordi dette går for langt. Internett skremmer meg noen ganger for å være ærlig.

LES OGSÅ: Nå svirrer graviditetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer