- Vi skal endelig flytte sammen

Håndballekteparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg for tre år siden, men har kun så vidt bodd under samme tak.

BLIR ENDELIG SAMBOERE: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik har store planer om å flytte sammen til høsten etter flere år med avstandsforhold.  Foto: NTB scanpix
BLIR ENDELIG SAMBOERE: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik har store planer om å flytte sammen til høsten etter flere år med avstandsforhold. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mens håndballspilleren Camilla Herrem (29) deltar i OL i Rio, sitter ektemannen Steffen Stegavik (32) klistret foran TV-skjermen og følger med.

Det er tre år siden de to håndballspillerne ga hverandre sine «ja» i Sola kirke. Bortsett fra noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, har paret knapt bodd under samme tak siden bryllupet. 

Mens Camilla har spilt håndball i Danmark det siste året, har ektemannen bodd hjemme i Norge. Nå håper de imidlertid at bosituasjonen skal endres.

– Vi lever begge veldig hektiske, men likevel morsomme liv. Men til høsten er det meningen at vi endelig skal flytte sammen igjen. Det gleder jeg meg veldig til. Det blir stor stas, men samtidig litt uvant, sier Camilla til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

Camilla Herrem (nummer tre fra venstre) er for tiden på plass i Rio de Janeiro for å spille under sommer-OL. F.v. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic, Camilla Herrem og Stine Bredal Oftedal.  Foto: NTB scanpix
Camilla Herrem (nummer tre fra venstre) er for tiden på plass i Rio de Janeiro for å spille under sommer-OL. F.v. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic, Camilla Herrem og Stine Bredal Oftedal. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drømmer om familieforøkelse

Paret har vært sammen i 10 år. Etter å ha møttes flere ganger under trening og kamper i Nidarøhallen i Trondheim, var det Steffen som tok det første steget.

Under deltagelsen i et rebusløp fem år senere fridde han.

- Det føles helt vanlig å være gift! Det har jo ikke gått så lang tid. Men det er aldri galt med champagne! Det blir fort tomt i glasset, fleipet Herrem etter bryllupet i 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT: Sommeren 2013 giftet idrettsparet seg i Sola kirke. Paret har vært sammen i ti år. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
GIFT: Sommeren 2013 giftet idrettsparet seg i Sola kirke. Paret har vært sammen i ti år. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

Herrem ankom i en spesialdesignet kjole av TailorHeaven, og hun hadde selv vært med å bestemme hvordan den skulle se ut. 

- Jeg satte meg ned med designerne og fant ut hva jeg ville og hvilken type jeg var. Jeg hadde en liten idé hvordan den skulle se ut, sa Camilla til Se og Hør.

Både Camilla og Steffen har begge en hektisk hverdag, så en familieforøkelse har de ikke fått til ennå.

– Men vi ønsker oss veldig barn på sikt. Helst en storebror og en lillesøster. Storebrødre
er alltid så beskyttende og ansvarlige, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

I videoen nedenfor snakket Camilla Herrem om tiden etter bryllupet:

LES OGSÅ: - Alt bare raste sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer