Erik Follestad blir pappa:

- Vi skal bli tre

Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad venter sitt første barn sammen.

PAPPA: Tidligere ishockeyspiller Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad skal bli foreldre. Det røper paret på Instagram. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PAPPA: Tidligere ishockeyspiller Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad skal bli foreldre. Det røper paret på Instagram. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere ishockeyspilleren Erik Follestad (31) skal bli pappa. Den hyggelige nyheten deler kjæresten Ingvild Schistad i et innlegg på Instagram.

«Vi skal bli tre», skriver hun til et bilde av de kommende foreldrene.

I det rykende ferske innlegget har allerede lykkeønskningene begynt å strømme inn fra nære og kjære. Blant de som gleder seg stort over nyheten er Follestads «Spårsklubben»-kollega Mads Hansen (37).

«Gratulerer! Hilsen stolt fremtidig onkel», skriver han.

Til VG forteller 31-åringen at paret venter en liten gutt, og at termin er i slutten av juni.

- Det blir stort med en liten arving. Vi får håpe han blir mest lik mora si. Det er mye som kan gå galt hvis han arver mest fra far, sier han til avisa.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Erik Follestad, foreløpig uten hell.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Viste fram kjæresten

Det var i slutten av november i 2019 at Follestad bekreftet overfor VG at han hadde fått seg kjæreste. Da hadde de allerede vært sammen en stund.

- Ja, jeg har kjæreste. Det er ikke noen hemmelighet. Vi har vært sammen ganske lenge, vi, sa han den gang.

Bekreftelsen kom om lag to uker etter at Mads Hansen avslørte at den tidligere ishockeyspilleren hadde kjæreste.

I januar i fjor viste han imidlertid fram sin kjære på premierefesten til «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der han var en av deltakerne i den nye sesongen.

- Dette er Ingvild, hun er kjæresten min, sa han fornøyd til Se og Hør den gang.

TILBAKE: Dette synes Erik Follestad og Jon Almaas om at Melina Johnsen igjen skal være med på «Ex on the beach». Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Schistad kunne da røpe at hun ikke visste hvem kjæresten var i starten.

- Jeg ante jo ikke at Erik var kjent i det hele tatt da vi møttes, og det var for så vidt veldig greit, for da ble jeg kjent med ham utenom den offentlige personen, fortalte hun.

Den gang kunne paret også bekrefte at de var samboere. Da hadde de bodd sammen i omtrent fire måneder.

LES OGSÅ: Pippa Middleton gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer