Atle Pettersen om bryllupsplanleggingen:

- Vi skal bli ganske blakke etter bryllupet

Atle Pettersen røper bryllupsdetaljer.

GIFTEKLAR: Til sommeren gifter Atle Pettersen seg med forloveden Cathrine Eide. Nå letter han på sløret om bryllupsplanleggingen. Foto: Henriette Eilertsen
GIFTEKLAR: Til sommeren gifter Atle Pettersen seg med forloveden Cathrine Eide. Nå letter han på sløret om bryllupsplanleggingen. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er først og fremst veldig dårlig på å planlegge bryllup - har jeg funnet ut, innrømmer Atle Pettersen (29) når Se og Hør møter ham like før nyttår.

For et år siden kunne den 29 år gamle programlederen og artisten dele den hyggelige nyheten om at han hadde fridd til samboeren Cathrine Eide (29). Paret har vært sammen i sju år, og til sommeren tar de forholdet et steg videre når de blir mann og kone.

Da Se og Hør tok en prat med «Beat for Beat»-programlederen, kunne han avsløre flere detaljer om sommerbryllupet. Paret har blant annet bestemt seg for å slå på stortromma og tar med seg hele bryllupsfølget til Hellas.

Bryllupet skal feires i fire dager til ende.

Drømmebryllup og økonomi

- Heldigvis er jeg sammen med en som er veldig god på å planlegge. Vi har kommet dit hen at kjole er kjøpt, vi har funnet ut hvor vi skal gjøre det, og så kliner vi til med fire dager, rett og slett.

Mang en ung pike ser for seg sitt eget bryllup i drømmene sine, og har en klar formening om hvordan en av de største dagene i livet skal utspille seg. Atle Pettersens forlovede er intet unntak, og til Se og Hør innrømmer den folkekjære NRK-programlederen at det er Cathrine som tar styringa.

Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide intervjues. Vis mer

- Jeg er han som er budsjettansvarlig - der er jeg god, sier han lattermildt.

Paret skal ifølge brudgommen ta en del avgjørelser sammen, men påpeker at forlovedens ord ofte blir det siste.

Selv om paret stort sett er enige om hva de legger i ordet «drømmebryllup», kan 29-åringen avsløre at de, i likhet med så mange andre, også har hatt diskusjoner.

- Det første vi diskuterte var vel som folk flest, hvor blakke vi skal bli etterpå, sier han, og fortsetter:

- Vi ble enige om at vi skal bli ganske blakke, det er jo gøy og én gang i livet. Vi har veldig lyst til å lage en fest for vennene våre som folk sent skal glemme.

Som økonomiansvarlig er det spesielt ett punkt på lista som sluker penger.

- Det sier seg vel nesten selv at det går med mye penger på mat og drikke for 80 personer i fire dager, men såpass må det være, sier han spøkefullt.

FORDELER ANSVAR: - Vi skal bli ganske blakke, sier Atle, som har fått ansvaret for budsjettet i forbindelse med bryllupet. Foto: Henriette Eilertsen
FORDELER ANSVAR: - Vi skal bli ganske blakke, sier Atle, som har fått ansvaret for budsjettet i forbindelse med bryllupet. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

Lik smak

Selv om planleggingen tilsynelatende går smertefritt, erkjenner Pettersen at forloveden har noen tydelige forestillinger om hvordan bryllupet skal bli. Og det kan også hende at bryllupsplanleggingen har en viss innvirkning på kjærestens oppførsel.

- Hun sier at hun ikke er så veldig bridezilla ... men hun er det kanskje litt, sier han lurt og legger til:

- Men det er gøy, altså.

Han avslører også at etter sju år som kjærester, har både stil og smak blitt påvirket av Eide.

- Vi har ganske lik smak og tanker om hvordan bryllupet skal se ut. Enten er det det at vi faktisk har lik smak, eller så har hun fikset smaken min gjennom syv år. Litt strategisk, men jeg har mer tro på det siste.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

29-åringen forklarer lattermildt at når forloveden kommer med forslag og innspill, tenker han som regel at det er en knall-idé - med andre ord er han skråsikker på at han har latt seg påvirke av henne gjennom årene.

- Hun er heldigvis sykt flink på sånne ting. Hun er veldig lite tradisjonell med tanke på hvordan hun vil at ting skal se ut og være, og vi er et par som alltid gjør ting litt annerledes. Da blir det i hvert fall vårt bryllup.

BLIR MANN OG KONE: Det er bare et halvt år til Atle og Cahtrine blir mann og kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR MANN OG KONE: Det er bare et halvt år til Atle og Cahtrine blir mann og kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Opptar et helt hotell

Paret har siktet seg inn på sommerbryllup, og har leid et eget hotell i Hellas.

- Vi har funnet et hotell som ikke er større enn at vi opptar hele sjappa. Det blir veldig kult. Nå er vi i den fasen hvor vi prøver å finne ut hva vi skal gjøre der, da ... Det er jo fire dager som skal fylles, og folket skal underholdes, sier han og fortsetter:

- Det blir ikke noe enormt bryllup, men heller ikke et knøttlite.

- Er det noe du gruer deg til?

- Man skal jo gifte seg da, he-he. Nei, da. Men det er jo et stort steg man skal ta, så det er klart man er veldig spent på det. Jeg er en person som er veldig opptatt av at alt skal være riktig og gå etter planen, så da er det nok masse jeg kommer til å være nervøs for underveis.

- Det er nok gjennomføringen jeg gruer meg til og er nervøs for. Når man først er der, så håper jeg at vi har gjort en så grundig planlegging at vi slipper å stresse.

Se dette innlegget på Instagram

7 år med hun her❤️Du er best❤️

Et innlegg delt av Atle Pettersen (@atleofficial)

Bryllupsreise på Stena Line

Når de omsider kan kalle seg rette ektefolk og har gitt hverandre sitt ja, har de imidlertid ikke planlagt noen bryllupsreise. Rettere sagt ser de på selve feiringen som en mini-bryllupsreise.

- Bryllupsreise har vi ikke kommet helt til, spørs om det blir penger til det, sier han og skyter inn:

- Ei litta tur på Stena Line tar vi nok.

Pettersen påpeker at det å gifte seg i varmere strøk er som en liten bryllupsreise i seg selv.

- Vi kommer til å dra ned noen dager tidligere og bli igjen et par dager, det blir helt fantastisk!

Brudgommen har foreløpig ikke antrekket sitt klart, og selv om det føles som tiden flyr fra dem, hevder han at de er i rute til å komme i mål med drømmebryllupet.

LES OGSÅ: - Han er flinkere enn meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer