Atle Pettersen om bryllupsplanleggingen:

- Vi skal bli ganske blakke etter bryllupet

Atle Pettersen røper bryllupsdetaljer.

GIFTEKLAR: Til sommeren gifter Atle Pettersen seg med forloveden Cathrine Eide. Nå letter han på sløret om bryllupsplanleggingen. Foto: Henriette Eilertsen
GIFTEKLAR: Til sommeren gifter Atle Pettersen seg med forloveden Cathrine Eide. Nå letter han på sløret om bryllupsplanleggingen. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er først og fremst veldig dårlig på å planlegge bryllup - har jeg funnet ut, innrømmer Atle Pettersen (29) når Se og Hør møter ham like før nyttår.

For et år siden kunne den 29 år gamle programlederen og artisten dele den hyggelige nyheten om at han hadde fridd til samboeren Cathrine Eide (29). Paret har vært sammen i sju år, og til sommeren tar de forholdet et steg videre når de blir mann og kone.

Da Se og Hør tok en prat med «Beat for Beat»-programlederen, kunne han avsløre flere detaljer om sommerbryllupet. Paret har blant annet bestemt seg for å slå på stortromma og tar med seg hele bryllupsfølget til Hellas.

Bryllupet skal feires i fire dager til ende.

Drømmebryllup og økonomi

- Heldigvis er jeg sammen med en som er veldig god på å planlegge. Vi har kommet dit hen at kjole er kjøpt, vi har funnet ut hvor vi skal gjøre det, og så kliner vi til med fire dager, rett og slett.

Mang en ung pike ser for seg sitt eget bryllup i drømmene sine, og har en klar formening om hvordan en av de største dagene i livet skal utspille seg. Atle Pettersens forlovede er intet unntak, og til Se og Hør innrømmer den folkekjære NRK-programlederen at det er Cathrine som tar styringa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer