PÅ EN ØDE ØY: Vibeke Tonning er en av deltagerne i "Farmen 2010" på Tranøya. Foto: TV 2
PÅ EN ØDE ØY: Vibeke Tonning er en av deltagerne i "Farmen 2010" på Tranøya. Foto: TV 2Vis mer

- Vi sjarmerte hverandre fra første stund

"Farmen"-Vibeke falt pladask for Oslo-jenta Gyda.

SEHER.NO: Mandag var det premiere på det populære TV 2-programmet "Farmen". Før sendestart kunne Vibeke Tonning (26) avsløre til Seher.no at det blir nok av dramatikk og action for TV-seerne, og at hun selv er blant deltagerne som eksploderer på gården.

På privaten er det imidlertid mer fryd og gammen for 26-åringen, som bor sammen med kjæresten Gyda Høyset (30).

Paret møttes for tre år siden, men Vibeke sto fram som lesbisk allerede i begynnelsen av 20-årene.

- Jeg skjønte tidlig at jeg var mest tiltrukket av jenter, men det var ikke før jeg kom i begynnelsen av 20-årene at jeg fortalte det til familien min. Jeg trodde jeg kom med store nyheter og at de skulle bli veldig overrasket. Men de hadde skjønt det allerede, så det var egentlig jeg som ble tatt på senga. Det kan jo være at de tenkte sitt da jeg utdannet meg til tømrer. Det er det jo ikke så mange jenter som gjør, sier Vibeke til Her og Nå.

I premieresendingen på Farmen, snakket Vibeke også om det å stå fram som lesbisk: "Den dagen jeg kom ut og fortalte at jeg var skeiv. Reaksjonen var vel at dette har vi visst i lengre tid, så min reaksjon var vel at de kunne vel fortalt meg det litt før," sa hun i innledningen til programmet.


Til Her og Nå forteller "Farmen"-deltageren at hun møtte samboeren da Vibeke var vekter på et kjøpesenter, og Gyda drev en dyrebutikk.

- Mitt påskudd var å komme innom for å kikke på en morsom papegøye som var maskoten i butkkken. Men det største trekkplasterern var helt klart Gyda, innrømmer Vibeke.

Se "Farmen" på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksploderer i sinne på Farmen