Atle Pettersen gifter seg:

- Vi sikter oss inn på bryllup neste år

Livet smiler for Atle Pettersen både privat og på jobben.

PAR I HJERTER:
Atle og TV 2-journalisten
Cathrine Eide
er lykkelig forelsket,
og sikter mot bryllup i
2019. Her er paret på
Wallmans-show i Oslo
i 2016. Foto: Tore Skaar.
PAR I HJERTER: Atle og TV 2-journalisten Cathrine Eide er lykkelig forelsket, og sikter mot bryllup i 2019. Her er paret på Wallmans-show i Oslo i 2016. Foto: Tore Skaar. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Atle Pettersen (28) er ikke bare popstjerne, musikalartist, «Beat for beat»-programleder og tidligere «Skal vi danse»-vinner.

Han er også håndplukket til å være frontfigur for David Beckhams (42) nye kosmetikkmerke for menn, «House 99». Dermed fikk han også muligheten til å treffe fotballhelten, som har vært Atles store forbilde siden han var smågutt.

- Vi vekslet noen ord og fikk tatt et bilde, men jeg klarte ikke å si så mye, for jeg ble skikkelig starstruck. Jeg er jo så fan! ler Atle, som fløy til London for stjernemøtet.

Utrolig kult

- Jeg fikk en telefon fra Beckhams folk, som fortalte meg at han skulle lansere et nytt merke, «House 99». De hadde veldig lyst til at jeg skulle være med og representere merket i Norge.

- Hvorfor ble akkurat du plukket ut?

- Jeg vet ikke så mye om hvorfor, men jeg ble invitert til London på lanseringsfesten, og det var jo utrolig kult. Det var folk fra hele verden der, men jeg var en av de heldige som faktisk fikk møte Beckham. Vi var bare noen få personer i et rom, forteller Atle med glød i øynene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer