Atle Pettersen gifter seg:

- Vi sikter oss inn på bryllup neste år

Livet smiler for Atle Pettersen både privat og på jobben.

PAR I HJERTER:
Atle og TV 2-journalisten
Cathrine Eide
er lykkelig forelsket,
og sikter mot bryllup i
2019. Her er paret på
Wallmans-show i Oslo
i 2016. Foto: Tore Skaar.
PAR I HJERTER: Atle og TV 2-journalisten Cathrine Eide er lykkelig forelsket, og sikter mot bryllup i 2019. Her er paret på Wallmans-show i Oslo i 2016. Foto: Tore Skaar. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Atle Pettersen (28) er ikke bare popstjerne, musikalartist, «Beat for beat»-programleder og tidligere «Skal vi danse»-vinner.

Han er også håndplukket til å være frontfigur for David Beckhams (42) nye kosmetikkmerke for menn, «House 99». Dermed fikk han også muligheten til å treffe fotballhelten, som har vært Atles store forbilde siden han var smågutt.

- Vi vekslet noen ord og fikk tatt et bilde, men jeg klarte ikke å si så mye, for jeg ble skikkelig starstruck. Jeg er jo så fan! ler Atle, som fløy til London for stjernemøtet.

Utrolig kult

- Jeg fikk en telefon fra Beckhams folk, som fortalte meg at han skulle lansere et nytt merke, «House 99». De hadde veldig lyst til at jeg skulle være med og representere merket i Norge.

KJEKKAS: Atle Pettersen er stolt
over å skulle representere David Beckhams
nye skjønnhetsmerke for menn i
Norge. Foto: Tore Skaar
KJEKKAS: Atle Pettersen er stolt over å skulle representere David Beckhams nye skjønnhetsmerke for menn i Norge. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Hvorfor ble akkurat du plukket ut?

- Jeg vet ikke så mye om hvorfor, men jeg ble invitert til London på lanseringsfesten, og det var jo utrolig kult. Det var folk fra hele verden der, men jeg var en av de heldige som faktisk fikk møte Beckham. Vi var bare noen få personer i et rom, forteller Atle med glød i øynene.

LES MER: Du kan lese mer i Se og Hør Extra som er i salg nå. Foto: Faksimile
LES MER: Du kan lese mer i Se og Hør Extra som er i salg nå. Foto: Faksimile Vis mer

- Det er to mennesker i verden jeg er skikkelig fan av, og det er David Beckham og artisten Justin Timberlake (37). Derfor var det utrolig gøy å få møte ham, sier Atle, og legger til:

- Jeg har vært fan siden han spilte på Manchester United på 90-tallet, og jeg var selv fotballgutt i hele oppveksten. Drømmen var enten å bli fotballproff eller popstjerne. Det ble sistnevnte, da, smiler Pettersen.

Storkoser seg

Atle er denne uken ferdig med sin tredje sesong av «Beat for beat» på NRK, og stortrives i programlederrollen som han overtok etter Ivar Dyrhaug (68) i 2015.

- Jeg synes det er helt fantastisk å være med på «Beat for beat». Det er utrolig kult å ha som jobb å høre på flinke folk. Det er jo så mange bra artister der ute som virkelig imponerer meg. Jeg får anledning til å bidra litt selv også, og koser meg virkelig.

Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide intervjues. Vis mer

Dametekke

- Du har ymtet om at ditt kjernepublikum er damer over 50..?

- Hehe, sant nok, men de er i alle aldre. På Instagram er 80 prosent av følgerne mine jenter, innrømmer sjarmøren fra Skien.

- Det er jo hyggelig?

- Ja visst! ler Atle.

- Det kan nesten virke som du er en slags svigermors drøm, da?

- Det får være dine ord! gliser han. Lykkelig forlovet! Atle er uansett en opptatt mann.

På nyttårsaften i fjor gikk han ned på kne og fridde til sin kjære Cathrine Eide (28), etter seks år som kjærester. Men den nyforlovede artisten er hemmelighetsfull når han blir spurt om gifteplanene.

- Det er noen planer... Du får ikke noe mer ut av meg der, smiler han lurt, før han etter noen sekunders «betenkningstid», likevel avslører:

- Men vi sikter oss inn på neste år!

Spilleklar

For tiden holder Atle på med ny musikk, og gir snart ut en ny låt. Han komponerer, synger, spiller, og produserer selv.

Aller helst har han lyst til å gi ut et helt album, men ser at bransjen har endret seg, og er ikke udelt begeistret for utviklingen:

- Nå slipper man gjerne singler fortløpende, så samler man opp på slutten og kaller det et album. Egentlig synes jeg det er kjempesynd, for jeg elsker albumformatet, innrømmer «Beat for Beat»- sjefen.

Nytt show

I tillegg til plateinnspilling og TV-opptak, forbereder Atle seg til høstens store musikkopplevelse på ærverdige Chat Noir i Oslo.

Sammen med Inger Lise Rypdal (68), Jørn Hoel (60), Bjarte Hjelmeland (48) og Lise Karlsnes (38) skal han hylle tidenes største band – The Beatles.

Showet bærer tittelen «Love Is All You Need», et budskap som harmonerer godt med hvor Atle Pettersen er i livet akkurat nå.

PROGRAMLEDER: Atle koser seg i «Beat for beat» på NRK,
og gleder seg over alle de flotte artistene som er med. Her sammen
med fra v. Mari Haugen Smistad, Charlotte Brænna, Lars Henrik
Aarnes og Dennis Storhøi. Foto: Tore Skaar
PROGRAMLEDER: Atle koser seg i «Beat for beat» på NRK, og gleder seg over alle de flotte artistene som er med. Her sammen med fra v. Mari Haugen Smistad, Charlotte Brænna, Lars Henrik Aarnes og Dennis Storhøi. Foto: Tore Skaar Vis mer

LES OGSÅ: - Flynn er i ekstase over å ha blitt storebror

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer