SKULLE IKKE VIST SÅ MYE: - Ingen av oss visste at hun kom til å gjøre dette. Showet har alltid vært laget for at folk skal kunne vise seg fram, men ikke på denne måten, sier Nigel Lythgoe her sammen med meddommer Mary Murphy, om det mye omtalte bild Foto: All over press/TouTube (bildet er sladdet av Seher.no)
SKULLE IKKE VIST SÅ MYE: - Ingen av oss visste at hun kom til å gjøre dette. Showet har alltid vært laget for at folk skal kunne vise seg fram, men ikke på denne måten, sier Nigel Lythgoe her sammen med meddommer Mary Murphy, om det mye omtalte bild Foto: All over press/TouTube (bildet er sladdet av Seher.no)Vis mer

- Vi ser ingen truse

Bilder sprer seg på nettet etter supertabbe i "So You Think You Can Dance".

SEHER.NO: Amerikanske TV-seere fikk seg en overraskelse da de tirsdag skrudde på TV'en for å se det populære danseprogrammet "So You Think You Can Dance".

En av deltakerne hadde tilsynelatende glemt å ta på seg truse før sending, og viste med det litt for mye for TV-publikummet.

Uhellet skjedde da kvinnen falt i gulvet da hun ble så lykkelig over å ha gått videre i programmet, og det var da skjørtet hennes gled opp...

Onsdag spredde videoen av dansestjernen seg som ill i tørt gress på amerikanske kjendisnettsteder.

Ifølge nettstedet TMZ.com har TV-kanalen FOX - som sender danseprogrammet - uttalt at "det er skrukker i den unge damens truse" om det avslørende bildet...

TMZ, på sin side, mener at danseren hadde glemt én vesentlig ting.

- Vi har kikket...nøye... og vi ser ingen truse. Men vi er ikke ufeilbarlige, skriver nettstedet.

Ifølge Dlisted.com skal programmets produsent og hoveddommer, Nigel Lythgoe, ha forklart at juryen slett ikke var klar over hva som ventet dem.

- Ingen av oss visste at hun kom til å gjøre dette. Showet har alltid vært laget for at folk skal kunne vise seg fram, men ikke på denne måten, uttalte han ifølge nettstedet etter tirsdagens sending.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Oi, her går det galt