FLOTT FIGUR: Kate Winslet er kjent for sin flotte og svært kvinnelige figur, og er stolt av det.
FLOTT FIGUR: Kate Winslet er kjent for sin flotte og svært kvinnelige figur, og er stolt av det. Vis mer

- Vi ser ikke sånn her ut

Kate Winslet er drittlei Hollywoods skjønnhetsidealer.

SEHER.NO: Kate Winslet (33) er drittlei Hollywoods overdrevne skjønnhetsidealer. Derfor har hun bestemt seg for å begynne å elske rumpa si, skriver Daily Mail.

Skuespillerinnen, som er nominert til Oscar for sin rolle i "The Reader", mener det er på tide at noen "står opp" og forsvarer kroppene sine.

- Jeg kjenner ikke en eneste kvinne som ikke sjekker rumpa si før hun går ut døren. Jeg har bestemt at jeg skal begynne å elske rumpa mi fordi jeg ikke kjenner noen andre som gjør det. Og for datteren min har jeg lyst til å kunne si "jeg elsker denne", forteller Winslet.

Filmskjønnheten har alltid hatt problemer med vekten sin og ble ertet og kalt "blubba" som ung. Som tenåring begynte hun derfor å slanke seg, og benyttet blant annet slankepiller, før hun skjønte at hun var i ferd med å bli syk.

- Jeg var sterk nok til å si til meg selv "hva er det du gjør? Du er bare skikkelig skikkelig sulten", forteller hun.

Nå er imidlertid skuespillerinnen mer fornøyd med kroppen sin enn noensinne, selv om hun fortsatt har de kvinnelige formene hun er så kjent for.

Og nå ønsker hun at også andre kvinner skal skjønne at filmstjerner er langt fra så perfekte som de fremstår.

- Unge kvinner ser på oss på disse bladforsidene og tenker "herregud, hvordan får hun sånn hud?". Men jeg skal si deg, jeg har så mange urenheter under den sminken som har blitt dekket på en helt fantastisk måte, jeg lover det. Jeg skjønte for noen år siden at ingen egentlig snakker om denne retusjeringsgreia. Det er en hemmelighet eller noe. Men nå nekter jeg å holde det hemmelig lenger! Jeg vil at unge kvinner skal skjønne at vi ikke ser sånn her ut, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ikke flaut med konas sexscener!