Knut Arild Hareide:

- Vi ser frem til å flytte

Knut Arild Hareide og familien forlater Oslo.

PÅ FLYTTEFOT: Knut Arild Hareide og familien har solgt boligen sin i Oslo. Nå bærer det videre til Haugesund. Her med kona Lise Marie. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Knut Arild Hareide og familien har solgt boligen sin i Oslo. Nå bærer det videre til Haugesund. Her med kona Lise Marie. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden punget tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide (49) og familien ut 15,5 millioner kroner for sin drømmebolig i markanære Solemskogen i Oslo.

Onsdag ble eiendommen lagt ut for salg med en prisantydning på 17,5 millioner kroner.

For den summen kunne man sikre seg et hus med et bruksareal på 427 kvadratmeter - fordelt over to etasjer. Boligen inneholder videre seks soverom, et romslig kjøkken og stue, samt spisestue. Deler av kjelleren er også tilrettelagt for utleie med to hybler.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem fram leiligheten sin. Vis mer

- Paradis

Boligen, som ble bygget i 1998 og som er pusset opp i seinere tid, har i tillegg utsikt til Maridalsvannet. Det vekket kjøpernes interesse. Allerede torsdag formiddag er eiendommen solgt.

Det bekrefter Hareide overfor TV 2, som først omtalte saken.

Ifølge kanalen er bakgrunnen for salget at Hareide begynner i ny jobb som sjøfartsdirektør 1. januar. Familien har foreløpig ikke sikret seg et nytt sted å bo i Haugesund, men Hareide opplyser til kanalen at «det jobbes med saken».

SOLGT: Knut Arild Hareide bekrefter at boligen deres ble solgt torsdag formiddag. Foto: 2021 Norkart AS/Plan- og bygningsetaten, Oslo Kommune
SOLGT: Knut Arild Hareide bekrefter at boligen deres ble solgt torsdag formiddag. Foto: 2021 Norkart AS/Plan- og bygningsetaten, Oslo Kommune Vis mer

- Vi har trivdes veldig godt her i skogen. Solemskogen er et nydelig sted, et lite paradis å bo på. Men nå ser vi fram til å flytte til Haugesund, sier Hareide til TV 2.

Seks år

Det var i november det ble klart at Hareide er utnevnt som direktør for Sjøfartsdirektoratet, og at han blir ansatt for en åremålsperiode på seks år.

Hareide ledet KrF fra 2011 til 2019 og har erfaring fra både kommunepolitikken og rikspolitikken. Hareide har vært stortingsrepresentant fra 2009 til 2021. Fra 2004 til 2005 var han miljøvernminister og fra 2020 til 2021 var han samferdselsminister.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya. Her viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Børsen har forsøkt å komme i kontakt med ansvarlig eiendomsmekler Bettina Due i DNB Eiendom for utdypende kommentarer. Hun har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

LES OGSÅ: Desta Marie Beeder avslører ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer