- Vi ser at ting kommer lettere til pene damer

«Nasjonalgalleriet»-programlederen mener skjønnhetsidealene bærer helt galt av sted...

EN FELLE: Helle Vaagland mener man går i en felle hvis man tror det viktigste i livet er å være pen.
EN FELLE: Helle Vaagland mener man går i en felle hvis man tror det viktigste i livet er å være pen. Vis mer
SEHER.NO:  NRK-profilen Helle Vaagland (40) gjorde nylig en parodi av Demi Moore og Marianne Aulie sine lettkledde baderomsbilder.

Vaagland får nemlig angst av å se slike kvinner - damer som ikke unner seg selv å slappe av et sekund. Hun mener nemlig det er meningen av kvinnekroppen skal ha et ekstra spekklag. Og inne på toalettet på NRK, krøket hun ser derfor sammen for å lage ekstra bilringer.

- Jeg synes Demi Moores bilde var verre. Og det er trist at mobbingen av Marianne Aulie med dette når nye høyer. Men jeg synes jo begrunnelsen for å legge ut bildet var komisk. Når var ble det å vise seg i undertøyet en logisk måte på å signalisere at man er selvstendig og sterk? Det bærer helt galt av sted. Signalene Madonna, Demi Moore og Marianne Aulie sender, er at damer som ikke har perfekte kropper og ikke er komfortable med sexy poseringer, er svake og uselvstendige. Det er noe riv ruskende galt med den måten å tenke på, sier Vaagland til Magasinet.

Når en kvinnes største livsprosjekt handler om å være tiltrekkende, mener «Nasjonalgalleriet»-programlederen at det er en nifs og kortsiktig strategi.

- Vi ser at ting kommer lettere til pene damer. Deilige damer kan komme på TV, de kan få de kuleste karene og tjene mye penger. Men det kan være en felle. Det er skummelt at det unge jenter i dag helst vil bli, er modell, danser og skuespillerinne. Du skal liksom ha opplevd selve drømmen hvis du får lov til å dra til Milano og bli klådd på og pådra deg en spiseforstyrrelse, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg krøket meg sammen for å lage ekstra bilringer