ELSKER NORGE: Gutta i The Lovebugs fhar vært mye i Norge, og forteller at det de husker best er at nordmenn er gode til å drikke... Foto: Seher.no/Anders Myhren
ELSKER NORGE: Gutta i The Lovebugs fhar vært mye i Norge, og forteller at det de husker best er at nordmenn er gode til å drikke... Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Vi sender deg all vår kjærlighet

MGP-aktuelle Lovebugs hilser til Lene Marlin... Se video!

The Lovebugs hilser til Lene Marlin. Se video nederst i saken!

MOSKVA
(Seher.no): Sveits' bidrag i Melodi Grand Prix i Moskva, rockegruppa The Lovebugs, ligger høyt oppe blant favorittene foran Eurovision finalen, og tirsdag kveld skal de ut i ilden i den første semifinale-runden.

Gruppa er allerede regnet som superstjerner i hjemlandet, og for to år siden hadde de blant annet en kjempehit med vår egen Lene Marlin (28).

Låten "Avalon" gjorde suksess både i Norge og på det internasjonale platemarkedet, og under den store åpningsfesten på Euroclub søndag, kunne gutta i bandet avsløre at de fortsatt har god kontakt med Lene.

- Ja, absolutt. Vi ble veldig gode venner. Det var en vakker opplevelse duetten vi lagde sammen, fordi alt handlet om musikken. Det var fantastisk, forteller gutta til Seher.no.

De kan også fortelle at de følger ivrig med på den norske stjernen, som nylig slapp ny plate, og hennes popkarriere.

- Ja, så klart. Platen er fantastisk, sier de.

Og gutta ville gjerne sende en hilsen til Lene fra MGP-sirkuset i Moskva:

- Hei Lene, vi vil sende deg et hei fra Moskva, og ønsker å sende deg all vår kjærlighet og ønsker deg det beste med din nye plate.

Se The Lovebugs i MGPs første semifinale tirsdag på NRK1 fra kl. 21.00!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Den forandret livet mitt

The Lovebugs hilser fra MGP-sirkuset. Se video nedenfor:

[obj:media:7767]