- Vi sees i Malmø!

Men Tone Damlis lykkeønskninger hjalp ikke for MGP-Adelen...

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Tone og Adelén 05.55 ut i vår MGP-sending over! 

Se MGP-finalistenes reaksjoner etter sending på Se og Hør TV nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Lørdag sto Tone Damli (24) og Adelén Rusillo Steen (16) på hver sin musikkscene når de konkurrerer om å bli Sverige og Norges bidrag i Eurovision Song Contest.

Tone Damli gikk i kveld videre fra sin delfinale til «2. sjansen» og får en ny mulighet til å kvalifisere seg til den svenske Melodifestivalen sammen med sin svenske duettpartner Erik Segerstvedt.

Like bra gikk det ikke for Adelen som tapte i finalen mot Margaret Berger.

Tone roser likevel Adelén opp i skyene.  

- Jeg ser på henne som noe veldig spennnede. Ung, talentfull og usikker, men hun har det som skal til. Hun leverer som hakka møkk. Hun er bare smashing, vakker og har en dritbra stemme, sier Damli til Seoghør.no.

Begge jentene har David Eriksen som manager, og har tilbrakt mye tid sammen de siste ukene. I likhet med ungjenta var Tone bare 16 år da hun meldte seg på «Idol» i 2005, og hun kjenner seg igjen i Adelén.  

- Det er veldig mange likheter. Jeg hadde ikke mye erfaring jeg heller utenom lokale arrangement. I  «Idol» får man en viss opptrappning men i MGP er det rett ut på scenen. 


Hun kommer også med en lykkeønskning før sending.

- Vi elsker deg og vi vet at du er dritbra. Stå på og vinn hele dritten så ses vi i Malmø!

Få med deg Seoghør.nos Grand Prix-sending med eksklusive intervjuer og følg med når vi går live rett etter NRKs sending kl. 22.50. Da gir vi deg vinnerens umiddelbare reaksjoner!
LES OGSÅ: - Det har vært mye rart i år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer