MUSIKERFAMILIE: Igor Rybak  er utdannet fiolinist, mens Natlia Rybak er utdannet pianist, og det var derfor naturlig for dem å få sønnen interessert i klassisk musikk.  Foto: SCANPIX
MUSIKERFAMILIE: Igor Rybak er utdannet fiolinist, mens Natlia Rybak er utdannet pianist, og det var derfor naturlig for dem å få sønnen interessert i klassisk musikk. Foto: SCANPIXVis mer

- Vi savner han masse

Foreldrene til Alexander Rybak ser mindre til sønnen etter Grand Prix-seieren.

SEHER.NO: Det har gått omtrent et halvt år siden Nesodden-gutten Alexander Rybak (23) vant Eurovision-finalen i Moskva, og med det startet eventyret for hele Rybak-familien.

- Plutselig vet hele Norge og mange i verden hvem vi er. Livene våre er forandret Det har blitt mye ekstraarbeid for oss etter at Alexander vant, sier Alexanders far, Igor Rybak til Dagbladet.

Nå oppplever også foreldrene til Alexander, Igor og Natalia - som også er musikere - at folk ønsker at hele familien skal spille sammen.

- Folk fra hele Europa kontakter oss, fordi de ønsker at vi skal spille sammen, forteller Natalia til Dagbladet.


Familien sto sist på scenen i sommer, og i november opptrer de tre sammen igjen i Thomas Stanghelles opera "Some Sunny Night" i Lillesand.

Rybak-familien får ikke mye tid sammen når sønnen er så opptatt med spillejobber, og foreldrene innrømmer at savnet er stort.

- Vi savner ham masse hjemme, og synes det er rart og ikke kunne se han når vi vil, sier Natalia til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå gifter "Fairytale"-eksen seg