- Vi savner ham uendelig

Michael Jacksons far snakker ut om tapet av sønnen.

FANSEN SAMLET: Over hele verden har Jacko-fans samlet seg for å hylle artisten. Her fra en minnestund på Youngstorget i Oslo lørdag. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
FANSEN SAMLET: Over hele verden har Jacko-fans samlet seg for å hylle artisten. Her fra en minnestund på Youngstorget i Oslo lørdag. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Faren til Michael Jackson (50), Joe Jackson, kom i natt med en pressemelding, hvor han forsøker å beskrive sorgen over sønnens bortgang.

- I et av de mørskeste øyeblikkene av livene våre er det vanskelig å finne de rette ordene for å beskrive denne plutselige tragedien vi alle har måttet innse. Vår elskede sønn, bror og far til tre barn er borte så uventet, på en tragisk måte og alt for tidlig, skriver Joe Jackson i pressemeldingen ifølge TMZ.
- Vi savner han uendelig. Vår smerte kan ikke beskrives med ord. Men Michael ville ikke latt oss gitt opp nå, sier faren, som oppfordrer fans verden over til å fortsette å spre Michaels budskap.

Det var torsdag kveld norsk tid at det ble kjent at Michael Jackson døde (50) av hjertestans.

"The King of Pop" ble fraktet til UCLA Medical Center i Los Angeles etter hjertestansen i sitt hjem 21.20 norsk tid torsdag kveld.

Fredag ettermiddag ble obduksjonen av Michael Jackson gjennomført ved The Los Angeles County Coroner, og ifølge OK! kan det ta opptil seks uker før man får endelige svar på dødsårsaken.

Lørdag ble det imidlertid kjent at familien skal ha bedt om en ny obduksjon av artisten, for å få det endelige svaret på dødsårsaken.
Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
President Obama kondolerer til Jackson-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer