Hailey og Justin Bieber:

- Vi såret hverandre skikkelig stygt

Levde med skyldfølelse første halvåret av ekteskapet.

SA JA: Til høsten har Hailey og Justin Bieber vært kone og mann i to år. Foto: NTB Scanpix
SA JA: Til høsten har Hailey og Justin Bieber vært kone og mann i to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire og et halvt år siden innledet Justin Bieber (26) og Hailey Baldwin (23) et romantisk, men kortvarig forhold. De to hadde da vært venner i flere år, og det skapte sjokkbølger blant fansen da de delte et hett kyssebilde på Instagram.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 fant Justin og Hailey derimot tilbake til hverandre igjen, og da gikk det fort i svingene for paret.

Kun en måned senere forlovet de seg, og i september samme året giftet duoen seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

«Nervøs og usikker»

Nå avslører modellen, som er datteren til Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (54), at hun i starten var varsom med å gå tilbake til popstjernen fordi bruddet mellom dem i 2016 hadde vært av det vonde slaget.

- Det var rart, for vi hadde vært lenge borte fra hverandre, så jeg var veldig forsiktig når det kom til oss to igjen. Vi hadde begge såret hverandre skikkelig stygt tidligere, avslørte hun på «The Biebers on Watch» på Facebook, ifølge Contact Music, og fortsatte:

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Det var ikke et typisk fyrverkeri-øyeblikk med gnister som fløy. I stedet var jeg veldig, veldig nervøs og usikker. Det tok tid for meg før jeg følte at ting var normalt.

Videre innrømmet Hailey at hun hadde en enorm skyldfølelse gjennom det første halve året av ekteskapet fordi hun gikk inn i et forhold uten blanke ark. Både hun og hennes nåværende ektemann innledet blant annet nye forhold til andre mens de var fra hverandre.

- Vi har alle ting som skulle vært ugjort og dårlige valg som ikke skulle blitt tatt. Men det jeg har lært av å være gift er at hver feil jeg har begått, og som ga meg skyldfølelse, faktisk førte meg til ekteskapet jeg er i i dag, delte hun, ifølge nettstedet.

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

Levde i sølibat

Tidligere i år fortalte Hailey, som skiftet etternavn til Bieber etter bryllupet, hvordan hun og Justin ble gjenforent igjen etter bruddet.

Da 23-åringen gjestet Jimmy Fallons (45) talkshow i 2018 viste hun nemlig frem sitt beste partytriks - som er å åpne en flaske med tennene. En av dem som ble imponert, var «Boyfriend»-sangeren, ifølge kjendisbloggen Perez Hilton.

- Dagen etter intervjuet ble sendt, fikk jeg en telefon fra en viss person. Og det var litt sånn: «Hei, hvordan går det? Jeg så deg hos Jimmy Fallon i går. Du så veldig bra ut. Jeg elsket trikset du gjorde. Jeg hadde ingen aning om at du kunne gjøre det. Det var så kult», avslørte hun, og la til:

- Og nå er jeg gift med den personen.

Det gikk som nevnt ganske raskt fra Hailey og Justin ble kjærester igjen til de giftet seg. Nærmere bestemt tre måneder. I fjor vinter avslørte ekteparet, som begge er religiøse, at deler av grunnen til dette var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte artisten til Vogue.

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Videre avslører Bieber til bladet at før han traff Hailey igjen i juni, så hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et legitimt problem med sex». Han beskriver det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sier han.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

LES OGSÅ: - De gjorde det slutt før pandemien startet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer