«Jakten på kjærligheten»:

- Vi rushet det kanskje litt

Årets «Jakten på kjærligheten» er over, men hos noen blomstrer fortsatt bonderomantikken.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Slik gikk det med kjærligheten for «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen og frieren. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Mandag kveld ble den siste episoden av høstens «Jakten på kjærligheten» sendt på TV, og seerne fikk endelig vite hvordan det har gått med bøndene og deres friere.

Allerede forrige uke fikk vi imidlertid se at det ikke ble kjæreste på verken Ole-Johan Dyste (47) eller Stefan Gundersen (50). Sebastian Muth Johansen (28) hadde på sin side valgt 23 år gamle Ragne Grønning Almberg.

UTVALGT: «Jakten på kjærligheten»-Sebastian tok sitt endelige valg. Video: TV 2 Vis mer

- Et friskt pust

Når Se og Hør tar kontakt med duoen mandag formiddag, er sistnevnte hjemme hos bonden i Lofoten. De kan avsløre at de har tilbrakt mye tid sammen etter at de i sesongavslutningen av «Jakten» fortalte at de hadde blitt kjærester.

Johansen kan imidlertid røpe at han hadde et ekstra godt øye til Almberg helt fra start:

- Jeg merket det egentlig ganske tidlig. Jeg tror det var allerede under speed-daten, da hun kom inn som et frisk pust helt på slutten. Jeg merket at vi hadde en veldig god tone og at det var en fin jente, og så ble det bare bedre og bedre utover. Hun var lystig, og vi hadde samme energi og konkurranseinstinkt.

Almberg forteller at det som har fungert for de to er at de har kommunisert godt hele veien, og at begge har vært enige om å gi det en sjanse også etter «TV-boblen».

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste bryter sammen etter at frierne Anne og Hilde trekker seg fra programmet i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

- Lover veldig godt

Til vanlig bor og studerer 23-åringen i Levanger, mens Johansen er lærer og bonde i Lofoten. Å gå fra å bo sammen under «Jakten»-innspillingen, til å plutselig befinne seg mange mil unna hverandre var derfor ganske uvant:

- Det var på en måte litt godt i starten å få litt tid fra hverandre. Tenke litt selv, lande og få det litt på avstand. Men vi merker jo at det er godt å se hverandre igjen, så det er kjipt når vi er lenge borte fra hverandre - selv om vi har klart å møtes ganske mye, forteller Almberg.

Men selv om de trives svært godt i hverandres selskap, innrømmer de at de gikk litt fort frem under TV-innspillingen.

- Vi rushet det kanskje litt mye der og da, så nå har vi tatt et steg tilbake og sier at vi per definisjon dater. Det er en liten vei å gå før man kommer dit at man blir kjærester, sier 23-åringen, før «Jakten»-bonden skyter inn:

- Men det lover veldig godt, vi har det veldig fint sammen!

I TÅRER: «Jakten»-Tina Kristiansen åpner opp om følelsene i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

- Følelsene uteble

Tina Kristiansen (26) valgte frieren Jørn Hogseth (28), og i siste episode får seerne bli med når de to reiser til Bergen for en etterlengtet ferietur. Selv om det på TV-skjermen virker som romantikken blomstrer, kan begge to bekrefte at det ikke ble noe mer mellom dem.

- Vi følte vel begge to at gnisten ikke var der. Vi hadde mye til felles og trivdes i hverandres selskap, men de romantiske følelsene uteble, forteller 28-åringen til Se og Hør.

Også Kristiansen kan bekrefte at de lot det bli med vennskap:

- Vi brukte masse tid sammen i sommer, og jeg tror begge følte at vi hadde gitt det en ordentlig sjanse. Det var hyggelig, men vi var mer venner, og begge to hadde kjent på det en stund.

KYSS: Det blir kyssing i høyet under denne ukens episoden av «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

Jakten fortsetter

Både Kristiansen og Hogseth understreker at de fortsatt har en god relasjon og at det er god stemning mellom dem. De har imidlertid ikke begitt seg ut på datingmarkedet igjen.

- Etter innspillingen kjente jeg at jeg hadde behov for å lande litt, og at jeg trengte litt tid, forklarer Kristiansen, og legger videre til:

- Men jeg må begynne å date igjen. Det er lett å bare lene seg tilbake i sofaen, så jeg må ta meg sammen. Nå har jeg jo masse erfaring også, så jeg må nesten bare kjøre på.

VALG: Nå tar flere av bøndene fra «Jakten på kjærligheten» sitt endelig valg. Video: TV 2 Vis mer

Også Hogseth er klar på at målet fortsatt er det samme - å finne kjærligheten:

- Jeg må fortsette jakten, fastslår han.

LES OGSÅ: - Ganske ekstremt opplegg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer