- Vi rakk ikke egentlig å bli så godt kjent før vi var i ferd med å bli foreldre

Stian «Staysman» Thorbjørnsen trives i rollen som tobarnsfar.

FIN FAMILIE: Stian Thorbjørnsen med kona Tina og yngstesønnen Lennox (2). Han har også sønnen Viktor (7) fra et tidligere forhold. Foto: Se og Hør
FIN FAMILIE: Stian Thorbjørnsen med kona Tina og yngstesønnen Lennox (2). Han har også sønnen Viktor (7) fra et tidligere forhold. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter «Paradise Hotel»-deltakelsen i 2012 skjøt Fredrikstad-mannen Stian «Staysman» Thorbjørnsens (34) popularitet fart og i et intervju med VG Helg forteller han at kjendistilværelsen førte til at han fikk «ligget fra seg». Så møtte den utadvente artisten Tina (25) etter en Staysman & Lazz-konsert, og da skjøt amors piler fart. 

Stian fridde på scenen under Se og Hørs Kjendisgalla i 2015 og hun overrasket ham med bryllup under TV-programmet «Senkveld med Thomas og Harald» og deres konsept «Senkveld Surprise». I 2014 ble de foreldre til lille Lennox (2).

I intervjuet med VG Helg åpnet Stian opp om sitt første møte med kona - og innrømmer at det gikk slag i slag da de to møttes. 

- Vi hadde en sirkusperiode da hun ble gravid, og det har vært en rar ting. Vi rakk ikke egentlig å bli godt kjent før vi var i ferd med å bli foreldre. Men det har funket det. Hun er jo kanskje verdens mest tålmodige, sier han til magasinet.

Saken fortsetter under bildet

DANSET SEG TIL FINALEN: I 2015 kom Stian på andreplass i«Skal vi danse» på TV 2. Her med dansepartner Alexandra Kakurina, kjæresten Tina og eldstesønnen Viktor. Foto: Tor Lindseth // Se og Hør
DANSET SEG TIL FINALEN: I 2015 kom Stian på andreplass i«Skal vi danse» på TV 2. Her med dansepartner Alexandra Kakurina, kjæresten Tina og eldstesønnen Viktor. Foto: Tor Lindseth // Se og Hør Vis mer

- Hun er verdens vakreste!

Etter at Stian ble overrasket med bryllup av kjæresten Tina fortalte han henrykt til Seoghør.no at han naturlig nok var svært lykkelig:

- Det var helt surrealistisk. For en time siden visste jeg ikke at jeg skulle gifte meg, og nå står jeg her. Hun er verdens vakreste. Det er helt utrolig. For en jobb hun har lagt ned. Vi klarte liksom å toppe frieriet på Kjendisgallaen!

I tillegg til Lennox har Stian også sønnen Viktor (7) fra et tidligere forhold. Til Se og Hør Extra fortalte han i våres at han stortrives i rollen som tobarnsfar:

– Jeg har satset alt på musikken. Derfor er det veldig deilig å bare være pappa, og det fikk vi til nå. Jeg er nok en mer tradisjonell far enn det de fleste tror. Jeg er ganske streng, samtidig forsøker jeg å være leken og morsom. Familien min får meg til å holde beina på jorda!

LES OGSÅ: - Jeg har mistet gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer