FANTASTISK: Hallgrim, Sigbjørn og Torkjell fra Frikar dansekompani synes det er kjempestas å få vist frem litt skikkelig Hallingdans i Moskva.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
FANTASTISK: Hallgrim, Sigbjørn og Torkjell fra Frikar dansekompani synes det er kjempestas å få vist frem litt skikkelig Hallingdans i Moskva. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Vi prøver å holde oss edru

Slik skal Frikar-gutta sikre Alexander MGP-seieren...Se video!

Se Frikar-gutta vise heftige stunt nederst i saken!

MOSKVA (Seher.no): Hallgrim Hansegård, Sigbjørn Rua og Torkjell Lunde Børsheim fra Frikar Dansekompani har fått enorm oppmerksomhet etter at de ble Alexander Rybaks (22) backup-dansere i Melodi Grand Prix.

For én uke siden ankom Hallingdans-gutta Moskva sammen med Norges store vinnerhåp, og de siste dagene har de brukt uttallige timer på øvelser og opptredner sammen med 23-åringen.

Det krever både hard disiplin og mye trening. Og når Seher.no møter dem til intervju på en majestetisk bro i Moskva sentrum mandag ettermiddag, innrømmer gutta at de må styre litt unna all festingen som preger Eurovision-konkurransen.

- Vi må nok innrømme at vi prøver å holde oss edru til vi er ferdige. Og det blir fort tre kvarter oppvarming før trening. Så det er en skikkelig arbeidsdag vi har her, humrer Hallgrim til Seher.no.

Tross mange timer med øving og opptredner hver eneste dag, er ikke gutta redde for å skade seg, og forteller at det er sjelden det skjer noe alvorlig når de danser.

- Nei, jeg sprang oppover veggen én gang, da jeg opptrådde sammen med Nasjonalballetten. Da brista jeg et ribbein. Men det er det verste jeg har vært med på. Du hadde ikke vært lausdanser hvis du var redd for å skade deg, smiler Hansegård og de andre gutta.

Les mer om gutta www.frikar.com

Se mer av Frikar i videointervju nederst i saken!

Har du er kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han er veldig sjarmerende, trivelig og morsom

Se Frikar-gutta vise heftige stunt nedenfor:

[obj:media:7762]