- Vi prøver å få et barn til

Alyssa Milano ønsker å utvide barneflokken.

DRØMMER OM FLERE BARN: TV-stjernen og ektemannen vil gjerne gi sønnen Milo en bror eller søster. Foto: AFF/EMPICS Entertainment/All Ove
DRØMMER OM FLERE BARN: TV-stjernen og ektemannen vil gjerne gi sønnen Milo en bror eller søster. Foto: AFF/EMPICS Entertainment/All Ove Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Alyssa Milano (41), kjent fra TV-serien «Charmed», ønsker seg enda et barn.

Den 41 år gamle TV-stjernen fikk sønnen Milo i august 2011, men leker hun og ektemannen David Bugliari med tanken om å gi den lille gutten en gutt eller en søster.

- Vi jobber aktivt med saken, sier Milano til Access Hollywood Live.

Milano innrømmet nylig at hun sliter med å kvitte seg med kiloene etter den forrige graviditeten. Skuespilleren ønsker fremdeles å gå ned fem kilo til.

- Jeg la på meg 22 kilo under graviditeten, jeg har fremdeles fem kilo som jeg ønsker å slanke bort, sier stjernen.

Brunetten, som først ble kjent gjennom «Who’s the Boss» da hun var 11 år gammel, ble tvunget til å forsvare kroppsfiguren da hun ble kalt feit av «Suburgatory»-stjernen Jay Mohr (43) under et radiointervju. Det melder Contactmusic.com.

- Hun er veldig liten, i høyden... Det virker som at hun fikk en unge og sa «jeg gir egentlig f**n». Jeg kan se det på magen hennes, sa Mohr om Milano.

Alyssa tok til Twitter for å utfordre Mohrs sine kommentarer, før hun så aksepterte unnskyldningen hans forrige uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer