ØNSKER Å BLI FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross planlegger familieforøkelse. Foto: All Over Press
ØNSKER Å BLI FORELDRE: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross planlegger familieforøkelse. Foto: All Over PressVis mer

- Vi prøver å få barn

Norske Evan Ross avslører babyplaner med sin nybakte kone Ashlee Simpson.

SEOGHØR.NO: I slutten av august giftet Ashlee Simpson (30) seg med sin kjære Evan Olav Ross (26) i et overdådig bryllup i Greenwhich i Connecticut.

Paret, som har vært venner i mange år, begynte å date i fjor sommer, og bare seks måneder senere gikk Evan ned på kne og fridde til sin fire år eldre kjæreste.

Nå forteller Diana Ross' nest yngste sønn at han og Ashlee også jobber med å bli gravide.

- Vi prøver å få barn. Jeg vil gjerne ha så mange som mulig, sa Evan til E! News under premieren av «The Hunger Games: Mockingjay» mandag.

Videre fortalte 26-åringen at han er svært fornøyd med livet om dagen.

- Jeg har giftet meg, jeg har ny musikk på gang og jeg har en rolle i Hunger Games. Det har vært et fantastisk år.

Har drømt om familie lenge

Mens Ashlee tidligere var gift med musikeren Pete Wentz (35), som hun har sønnen Bronx (6) med, så er både ekteskap og barn helt nytt for Evan. Men han visste tidlig at han var klar for å stifte familie.

- Helt ærlig, vi kunne ha giftet oss når som helst, og hvor som helst. Vi har bare lyst til å bli mann og kone. Vi er så forelsket. Dette er den mest fantastiske perioden i livet mitt.

- Til tross for at jeg er ung, lever jeg også et annerledes liv enn de fleste, og jeg kunne ikke valgt en lykkerligere periode å gjøre det på, sa han like før forlovelsesfesten.

Evan, som er sønn av den avdøde eventyreren Arne Næss jr., har tidligere fortalt til Se og Hør at faren ofte tok ham med på Norgesferie, og at han har et sterkt bånd til Norge.

LES OGSÅ: Evan Olav Ross delte sjokkbilde på Instagram