Vi piffer opp sex-livet

Halle Berry kler seg ut, Pamela går i badedrakt og Aguilera går naken. Slik piffer de opp sexlivet.

NYGIFTE: Kid Rock og Pamela holder koken hjemme! Foto: Stella Pictures
NYGIFTE: Kid Rock og Pamela holder koken hjemme! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spennende tips!

SEHER.NO: Stjernene har stort fokus på sexlivet sitt, og de fleste elsker å dele sine hemmeligheter fra soverommet.

Eva Longoria forteller at hennes kjæreste, basketproffen Tony Parker er ganske uerfaren og at hun nyter å være lærerinne på soverommet:

- Tony har bare vært med en annen kvinne, og liker at jeg er hans lærerinne innen elskov. Jeg liker at det skal være fullt og helt og uten hemninger, sier Eva i Allure Magazine.

"Frustrerte fruer"-stjernen hevder basketball-kjæresten Tony Parker (24) ikke klarer å holde fingrene av fatet når hun rusler rundt i nettoen.

- Hvis det er en veldig varm dag liker jeg å vandre rundt naken hjemme og erte Tony. Av og til får det ham til å gå fra vettet, men jeg liker å være provoserende på den måten, sier hun OK Magazine.

Christina Aguilera elsker å kle seg ut. Hun sparer på alle sceneantrekkene sine og bruker dem hyppig for å tenne ektemannen Jordan Bratman. Men hver søndag
trekker de for gardinene og lever som nudister.

- Vi har nakne søndager. Da ligger vi bare i sengen, slapper av og gjør det koner og ektemenn pleier å gjøre, sier Aguilera til Cosmopolitan.

Halle Berry har tidligere fortalt at hun har spart på kostymet hun bruker som Storm  "X-Men"-filmene - og stjernen fra "Catwoman" innrømmer at hun maler som en katt når hun bruker det... Hun sier at verken eks-mannen Eric Benet eller hennes nåværende kjæreste Gabriel Aubry har noe i mot sex med Storm...

Kirsten Dunst og Jake Gyllenhaal prøvde ut mange ulike steder å kose seg.

- Vi prøvde å krydre sexlivet - og hadde ofte sex i bilen, på badet og på stranda. Det eneste stedet vi ikke våget å ha sex var i en hotellkorridor. Vi var redd for å bli kastet ut midt på natta, sier Kirsten til News of The World. Kirsten Dunst er mest kjent som "Spider-Man", og Woody Allens "Wimbledon".

Kate Hudson prøvde å redde ekteskapet med Chris Robinson med spennende sex - og installerte strippestang på soverommet.

- På en god kveld danser jeg rundt stanga. Det er en veldig fysisk krevende og god trening. Men Chris må oppføre seg pent - jeg gjør det bare når jeg er i godt humør, fortalte Kate Hudson som er kjent fra romantiske komedier som "How To Lose A Guy In 10 Days" og "Almost Famous".

Pamela Anderson forteller hvordan hun får ektemannen Kid Rock til å tenne på samtlige plugger...

- Jeg bruker "Baywatch"-badedrakten i romantiske sammenhenger. Jeg løper i sakte film og gir Kid munn-til-munn. Det virker, smiler den barmfagre skjønnheten som aldri vil kaste den røde badedrakten.

Men det er ikke alle stjerner som begrenser seg til hyggelige sex-leker. Noen må ty til vold og narkotika for å få tenning.

Angelina Jolie tenner på lesbisk sex - visstnok både privat og på film. Hun har flere ganger fortalt at hun har hatt sex med andre kvinner. Men for tiden er det Brad Pitt som er den utvalgte.

Nick Carter skal ifølge amerikansk presse like å slå mens han har sex. Hans daværende kjæreste Paris Hilton endte opp med blått øye. Det var trolig siste gang de hadde sex sammen, for rett etterpå gjorde hun det slutt.

Backstreet Boys-Carter gikk rett i armene på Ashlee Simpson og han utbasunerte for all verden at hun var bedre enn Paris. Men at han bare hadde sex med henne for å hevne seg på Paris. Dette utsagnet har han siden beklaget ifølge kjendissiten Styleikon.com. For øvrig kom hun uskadd fra romansen...

I april i år ble Nick Carter ifølge danske Ekstrabladet anmeldt for sexovergrep.

Kate Moss og Pete Doherty har hatt et trøblete samliv. Og det er narkotika som er skyld i alt rotet, men ifølge britisk presse tenner begge på å ha sex i ruset tilstand. Og det er kanskje derfor de sliter med å kutte ut kokainen?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer