Gwyneth Paltrow og Chris Martin:

- Vi passet ikke sammen

Gwyneth Paltrow letter på sløret om skilsmissen fra Coldplay-frontfiguren Chris Martin.

SKILT: Chris Martin og Gwyneth Paltrow var gift fra 2003 til 2014. Nå forteller Paltrow om skilsmissen i den nyeste utgaven av britiske Vogue. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Chris Martin og Gwyneth Paltrow var gift fra 2003 til 2014. Nå forteller Paltrow om skilsmissen i den nyeste utgaven av britiske Vogue. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (47) og Coldplay-vokalisten Chris Martin (43) var i sin tid et av Hollywoods heiteste par. Duoen giftet seg i 2003, og var et par frem til de annonserte skilsmissen i mars 2014.

Sammen har de barna Apple (15) og Moses (14).

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Eksparet har bevart det gode vennskapet etter skilsmissen - til tross for at de begge har funnet nye kjærester på hver sin kant. Paltrow giftet seg med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (49) i 2018 - og da de dro på bryllupsreise samme år, var eksmannen Chris Martin og barna med.

Det sier mye om det gode forholdet mellom de to eksene - men det betyr ikke at bruddet gikk smertefritt for seg. I et essay i septemberutgaven av britiske Vogue, skriver Paltrow nå åpenhjertig om skilsmissen.

47-åringen skriver at hun «kjente det i hele kroppen» da samlivsbruddet var et faktum.

- Men mest av alt elsket vi barna våre. Vi var nære, selv om vi aldri hadde bestemt oss for å være et par. Vi passet bare ikke helt sammen. Det var bestandig litt nervøsitet og uro. Men som vi elsket barna våre, skriver «Goop»-grunnleggeren.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

- Forferdelige dager

I essayet tenker Paltrow også tilbake på den dagen hun innså at det gikk mot slutten for ekteskapet. 47-åringen skriver at hun og Martin forsøkte å gjøre alt de klarte frem til dagen de annonserte skilsmissen.

- Fra den dagen jeg visste det, og frem til vi sa sannheten, prøvde vi alt. Vi ville ikke feile. Vi ønsket ikke å såre noen. Vi ønsket helt desperat ikke å såre barna våre. Vi ville ikke miste familien vår, skriver Paltrow.

Hun innrømmer også at hun og Martin i perioder hadde svært tøffe dager, særlig da de forsøkte å leve som en vanlig familie til tross for at de hadde gjort det slutt, såkalt «conscious uncoupling».

- Vi hadde gode dager og forferdelige dager. Dager hvor vi ikke tålte hverandre, men som tvang oss til å huske på hva vi kjempet for, skriver Paltrow.

Også tidligere har Gwyneth Paltrow snakket om forholdet til eksmannen i pressen. Tidligere i år snakket hun også ut om forholdet til Martins nye kjæreste, skuespilleren Dakota Johnson (30) i et intervju med Harper's Bazaar.

Der la hun ikke skjul på sin begeistring for eksmannens nye kjæreste.

- Jeg elsker henne. Jeg kan forstå hvordan det hadde sett rart ut, fordi det er litt ukonvensjonelt, sa hun.

Paltrow og hennes nye ektemann har feriert med Martin og Johnson flere ganger - sammen med barna. I intervjuet understrekte Paltrow også at hun og eksmannen kommuniserer godt, og fortsatt er veldig glade i hverandre.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

Sexavsløring

Gwyneth Paltrow har imidlertid ikke bare skapt overskrifter på grunn av det gode forholdet til eksmannen den siste tiden.

Flere sperret nemlig opp øynene da hun tidligere i år lanserte lys med duft av vagina - og «orgasmelys» like etterpå.

I slutten av juli var det imidlertid en seksuell avsløring som ble flittig omtalt i tabloidpressen.

Vis mer

47-åringen er nemlig ikke særlig beskjeden, og avslørte en nokså saftig hemmelighet fra soverommet, i kameraten Rob Lowes (56) podkast «Literally!», gjengitt av People.

I intervjuet røpet Hollywood-stjernen at Lowes kone, Sheryl Berkoff (59), lærte henne hvordan hun skulle gi oralsex da hun var tenåring.

- Det handlet ikke så mye om å huske teknikken, selv om jeg er sikker på at jeg tok den i bruk så fort jeg fikk sjansen, avslørte hun, og fortsatte:

- Det var fint at noen behandlet meg som en voksen og så på meg som en ung kvinne, og en som er seksuell. Hun fikk meg til å føle meg så fri, sa stjernen, og la til at hun selv ikke snakket åpent om sex med foreldrene sine.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer