Gwyneth Paltrow og Chris Martin:

- Vi passet ikke sammen

Gwyneth Paltrow letter på sløret om skilsmissen fra Coldplay-frontfiguren Chris Martin.

SKILT: Chris Martin og Gwyneth Paltrow var gift fra 2003 til 2014. Nå forteller Paltrow om skilsmissen i den nyeste utgaven av britiske Vogue. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Chris Martin og Gwyneth Paltrow var gift fra 2003 til 2014. Nå forteller Paltrow om skilsmissen i den nyeste utgaven av britiske Vogue. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (47) og Coldplay-vokalisten Chris Martin (43) var i sin tid et av Hollywoods heiteste par. Duoen giftet seg i 2003, og var et par frem til de annonserte skilsmissen i mars 2014.

Sammen har de barna Apple (15) og Moses (14).

Eksparet har bevart det gode vennskapet etter skilsmissen - til tross for at de begge har funnet nye kjærester på hver sin kant. Paltrow giftet seg med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (49) i 2018 - og da de dro på bryllupsreise samme år, var eksmannen Chris Martin og barna med.

Det sier mye om det gode forholdet mellom de to eksene - men det betyr ikke at bruddet gikk smertefritt for seg. I et essay i septemberutgaven av britiske Vogue, skriver Paltrow nå åpenhjertig om skilsmissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer