Sadie Robertson:

- Vi ønsket virkelig å få det til

Realitystjernen forteller åpenhjertig om egne utfordringer.

BLE MAMMA: Sadie Robertson ble mamma i fjor. Amy Harris/REX/NTB
BLE MAMMA: Sadie Robertson ble mamma i fjor. Amy Harris/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at mange føler på presset om å amme sine nyfødte babyer. Temaet er stadig grunnlag for diskusjon, og meningene er svært forskjellige.

Flere norske kjendiser har tidligere vært åpne om sine erfaringer, noe også «Duck Dynasty»-stjernen Sadie Robertson (24) er nå.

- Lytt til legene

Etter at hun fikk datteren Honey med ektemannen Christian Huff i mai i fjor, fikk hun ikke den ammeopplevelsen hun ønsket.

- Vi prøvde, sier hun i et intervju med US Weekly, og fortsetter:

- Vi ønsket virkelig å få det til. Jeg vil bare skrike det ut, for jeg føler at alle har så mange meninger om amming. Jeg forstår at det gir mange fordeler, men vi prøvde virkelig så hardt.

Realitystjernen forteller videre at tre forskjellige leger mente at det ikke var en god idé å prøve videre.

- Jeg forsøkte å gjøre det fordi jeg visste hva alle sa. Jeg tror det er lurt å lytte til legene og ta vare på kroppen din. Å ta den avgjørelsen var en skikkelig god avgjørelse for oss, og Honey er glad og sunn. Jeg er glad og sunn. Det er ikke verdens undergang hvis du ikke kan amme, forklarer hun.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Frieri og bryllup

Robertson og ektemannen giftet seg i 2019, to år før de fikk datteren sammen. Paret forlovet seg samme år, bare noen måneder før de ble smidd i hymens lenker.

«Jeg skreik ja. Så mange ord og så mange flere bilder kommer, men akkurat nå må dere bare vite at jeg er det lykkeligste menneske i verden», skrev hun den gang på Instagram, og røpet at frieri fant sted 9. juni.

LES OGSÅ: - De siste ukene har vært forferdelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer