- Vi ønsker oss flere barn

Den nyforlovede «Farmen»-deltageren vil gi datteren en bror eller søster.

Se video fra Darias familieferie i videovinduet over!

SEOGHØR.NO: For litt over fem år siden møtte Daria Druzd (30) det som skulle bli hennes store kjærlighet i livet. Ett år etter at «Farmen»-deltageren falt pladask for fengselsbetjenten André Karlsson (30), kom hjerteknuseren Magdalena (4) til verden.

LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du lese hele saken om Vinni og Tones nyforelskelse!
LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du lese hele saken om Vinni og Tones nyforelskelse! Vis mer

Etter «Farmen»-innspillingen tok Daria med seg hele familien og reiste til idylliske Gran Canaria for å få litt kvalitetstid med sine aller kjæreste.

Se flere bilder fra «Farmen»-Darias Syden-tur med familien i Se og Hør Weekend.

Fridde i Syden
I midten av november kunne Se og Hør avsløre at André tok mot til seg, og fridde til sin kjære på Syden-ferien. Forlovelsen feiret paret med å hygge seg ekstra mye med datteren.

FINALEUKE-KLAR: Lasse Rød Hansen  (24) ble valgt til førstekjempe i tirsdagens «Farmen». Dermed er Daria Druzd, som her er avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (34), sikret plass i finaleuka.  Foto: Alex Iversen/TV 2
FINALEUKE-KLAR: Lasse Rød Hansen (24) ble valgt til førstekjempe i tirsdagens «Farmen». Dermed er Daria Druzd, som her er avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (34), sikret plass i finaleuka. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

– Vi synes det er godt å bruke mye tid på henne. Magdalena betyr alt for oss, forteller de to åpenhjertig

God mamma
– Som mamma er Daria litt som i «Farmen»: Bestemt og med sterke meninger. Det fungerer fint, hun er en veldig god mamma, skryter André.

Daria er også full av lovord om far i huset. André hadde alene ansvaret for Magdalena i nesten 10 uker mens samboeren var en del av TV 2-innspillingen på Berli gård i Grimstad-området.

– André engasjerer seg veldig. Han gjør alt han kan, og er en flott far. Jeg er utrolig glad for at det er han som er pappaen til Magdalena, sier Daria.

Ønsker seg lillesøster
De to legger ikke skjul på at de etter hvert ønsker å utvide familien.

– Vi vil gjerne ha et barn til. Men det er ingen selvfølge at vi får det, vi får ta det som det kommer. Magdalena har i hvert fall veldig lyst på en lillesøster! Vi har ventet på grunn av studiene mine. Men nå som jeg er ferdig kan vi igjen begynne å tenke i de baner, forteller Daria Druzd til Se og Hør.

LES OGSÅ: Sendt rett til legevakta etter «Farmen»