ØNSKER SEG NYTT BARN: Mors- og farsrollen har falt i smak for Mia og Marcel. Nå ønsker de seg enda et barn.  Foto: SCANPIX
ØNSKER SEG NYTT BARN: Mors- og farsrollen har falt i smak for Mia og Marcel. Nå ønsker de seg enda et barn. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi ønsker oss et barn til

Mia Gundersen vil at lille Daniel skal få en bror eller søster.

SEHER.NO: Mia Gundersen Leliënhof (46) og ektemannen Marcel Leliënhof bestemte seg i fjor for å adoptere Daniel (4). Nå letter den norske sangeren og skuespillerinnen på sløret, og avslører at paret nå ønsker seg enda et barn.

- Jeg er en streng mamma, som ikke finner meg i alle slags nykker. Han skal kjenne seg trygg på hvor grensene går. Vi har brukt året som foreldre til å tenke gjennom ting, og er kommet til at vi ønsker oss et barn til, sier hun i et intervju med bladet Hjemmet.

Livet som foreldre har vært ingenting mindre enn fantastisk, mener Mia Gundersen. Samtidig kom det overraskende på 46-åringen hvilken oppgave hun faktisk hadde tatt på seg.

- Å være mor er den største oppgaven man kan ha - den er formidabel. Da vi fikk vår sønn, Daniel, var jeg ikke klar over hvor enormt stor morsrollen er.

Og:

- Jeg ventet lenge på å bli mamma. Da vi hentet vår sønn i Etiopia, snudde det opp ned på livet vårt. Hverdagen med ham er fantastisk og utfordrende, og jeg møter meg selv i døren rett som det er, sier Mia Gundersen, som samtidig avslører at hun ikke gruer seg til å passere 50 år.

- Å bli eldre er spennende. jeg er ikke redd for å bli 50 år. Hvert eneste tiår i mitt liv har brakt med seg fantastisk mye bra, og jeg har tro på at det fortsetter, sier hun til Hjemmet.

Har du et tips om Mia Gundersen eller andre kjendiser? Tips oss her!

LES OGSÅ: Gundersen skuffet over Aftenposten