ADOPTERTE: - Vi ønsker oss et barn nummer to, adoptert eller biologisk. Vi utelukker det ikke, sier Katherine Heigl, som i fjor adopterte en liten jente fra Sør-Korea. Foto: All Over Press
ADOPTERTE: - Vi ønsker oss et barn nummer to, adoptert eller biologisk. Vi utelukker det ikke, sier Katherine Heigl, som i fjor adopterte en liten jente fra Sør-Korea. Foto: All Over PressVis mer

- Vi ønsker oss en baby til

Men superstjernen er usikker på om det blir en ny adopsjon eller om det blir på den biologiske måten.

SEHER.NO: I slutten av september ble det kjent at «Grey's Anatomy»-stjernen Katherine Heigl (31) og ektemannen Josh Kelley hadde adoptert en liten jente fra Sør-Korea. Nå avslører Heigl at hun ønsker seg nok en liten én.

- Vi ønsker oss et barn nummer to, adoptert eller biologisk. Vi utelukker det ikke, sier hun til tyske Gala Magazine.

Den 31 år gamle skjønnheten har blitt inspirert til å oppdra et nytt barn etter de nylige jordskjelvene i Haiti, der tusenvis av barn har mistet sine foreldre.

- Bare se på Haiti. Der finnes det så mange foreldreløse barn. Det knuser hjertet mitt, jeg vil hjelpe dem, forteller skuespilleren.

Men det er ikke bare det å redde foreldreløse barn som betyr noe for de to. Også ønsket om å skaffe «en liten venn» til deres unge datter, står høyt. Selv om de ikke har noen åpenbare planer helt ennå, innrømmer Katherine at alt kan skje ettersom hun er såpass spontan.

- Jeg hopper alltid inn i ting og håper at det går bra, avslører hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!   

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå blir hun mamma