FIKK EN SØNN: Rebecca Loos fødte fredag en liten sønn i Oslo.  Foto: WENN
FIKK EN SØNN: Rebecca Loos fødte fredag en liten sønn i Oslo. Foto: WENNVis mer

- Vi nyter hvert minutt

Rebecca Loos fødte en liten gutt i Oslo fredag...

SEHER.NO: Det var i februar at Rebecca Loos (31), som så langt har vært mest kjent for sin angivelige affære med David Beckham, kunne avsløre at hun var blitt gravid med sin norske legekjæreste Sven Christjar Skaiaa (35).

Fredag kunne modellen fortelle på sin hjemmeside (ekstern link) at hun og kjæresten hadde fått en nydelig sønn, og at alt står vel til med den lille familien.

- Vi har gitt vår nydelige sønn navnet Magnus Leon Loos Skaiaa. Han ble født i Oslo tidlig 17. juli, og veide 3,3 kilo. Alt går bra. Vi er hjemme og nyter hvert minutt med denne nye, lille personen i livet vårt, skriver hun.

Loos og Skaiaa traff hverandre under innspillingen av den nederlandske kjendis-utgaven av "71 grader nord" i fjor sommer, og skal ha falt pladask i løpet av noen uker.

I vinter fant Rebecca ut at hun var gravid, og flyttet så inn med legekjæresten i hans bolig i Hemsedal.

Tidligere har skjønnheten innrømmet at hun egentlig hadde gitt opp menn, før hun så traff Hemsedølingen.

- Før jeg møtte Sven, hadde jeg sluttet med menn, og jeg bare brukte dem for å få sex. Men nå har jeg møtt "The One", og jeg ønsker å tilbringe resten av livet mitt med Sven - selv om jeg ikke har noe hastverk med å gifte meg, har hun uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg hadde sluttet med menn
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.