«Farmen»-vinner Erik Rotihaug:

- Vi møttes da jeg var på tur

Lite er som det var for den tidligere «Farmen»-stjernen, som avslører at han bor i bilen og er på vei til å få seg kjæreste.

NY FLAMME: Erik Rotihaug avslører overfor Se og Hør at han er på vei til å få seg kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY FLAMME: Erik Rotihaug avslører overfor Se og Hør at han er på vei til å få seg kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erik Rotihaug (26) er septik-tømmeren fra Nordfjordeid som i 2019 imponerte «Farmen»-entusiaster ved å ta seg helt til topps i programmet.

Men siden den gang har det skjedd litt av hvert i 26-åringens liv. På julaften i fjor byttet han til og med ut septik-tømmingen med jobben som dekksarbeider på en plattform i Nordsjøen.

Der jobber han to uker på, fire uker av. Det har ført til et helt nytt liv for Rotihaug, også i de ukene han har fri.

Sover på luftmadrass

I sommer kjøpte han seg hus som han pusser opp i Loen i Stryn kommune. Han bestemte seg imidlertid raskt for å leie ut boligen på Airbnb, mens han selv holder hus i bilen sin, en stasjonsvogn.

- Ja, jeg har bodd i bilen det siste året. Jeg jobber mye offshore og på fritiden har jeg vært mye i Nord-Norge. Jeg har vel vært der i fem måneder totalt. Så det har blitt mange fjellturer. Da har jeg bare bodd i bilen. Det er lavt under taket, så jeg tror jeg nesten har blitt lavere med årene, sier Rotihaug med et smil til Se og Hør.

Han fortsetter:

- Du får ikke akkurat reist deg opp i bilen. Og jeg bor der stort sett hele tida når jeg ikke er offshore. Det er der jeg har tingene mine. Og en liten luftmadrass jeg blåser opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer