KALDE FORHOLD: Linni Meister måtte takle kulde ned mot - 30 grader, da hun spilte inn musikkvideo på Geilo. Her er hun sammen med venninnene Anette Marie Antonsen og Gabrielle Stilsand, som også er med i videoen. Foto: Joakim Kleven
KALDE FORHOLD: Linni Meister måtte takle kulde ned mot - 30 grader, da hun spilte inn musikkvideo på Geilo. Her er hun sammen med venninnene Anette Marie Antonsen og Gabrielle Stilsand, som også er med i videoen. Foto: Joakim KlevenVis mer

- Vi mistet følelsen i tærne og litt til

Linni Meister fikk uventete utfordringer da hun spilte inn sin nye musikkvideo i 30 kuldegrader.

SEOGHØR.NO: TV-profilen Linni Meister (30) har i løpet av sin karriere vært med på en rekke musikkvideoinnspillinger, men da hun denne uken reiste til Geilo for å spille inn sin nye video med fikk hun en utfordring utenom det vanlige.

Sammen med Petter Kristiansen - også kjent under artistnavnet «Katastrofe» - måtte hun tilbringe flere timer utendørs i 30 kuldegrader. Det ble ikke en smertefri opplevelse.

- Noen ganger må man lide litt for ekstra gode resultater. Det manglet i hvert fall ikke på godt humør, selv om vi alle mistet følelsene i tærne og litt til. Det er vanskelig å «lipsynce» når kinnene hadde stivnet og snørret ble til is, sier hun lattermildt til Seoghør.no.

GOD STEMNING PÅ SETTET: - Denne videoen blir helt annerledes enn de tidligere videoene jeg har gjort, sier Linni til Seoghør.no. Foto: Joakim Kleven
GOD STEMNING PÅ SETTET: - Denne videoen blir helt annerledes enn de tidligere videoene jeg har gjort, sier Linni til Seoghør.no. Foto: Joakim Kleven Vis mer

Linni og Petter kjenner fra hverandre blant annet fra innspillingen av videoen til hans låt «Maria», hvor hun har en rolle.

Viser ny side av seg selv

Navnet på den nye låten er foreløpig hemmelig, men planen er etter det Seoghør.no kjenner til å lansere den i løpet av våren.

I BRUDEKJOLE: Linni Meister dukket opp i brudekjole under lanseringen av Børre Olsens smykkekolleksjon «So-Be»- Men sitt eget bryllup til kjæresten Olav Tvenge (bildet) har hun ikke hatt tid til å planlegge ennå. Foto: Tor Lindseth
I BRUDEKJOLE: Linni Meister dukket opp i brudekjole under lanseringen av Børre Olsens smykkekolleksjon «So-Be»- Men sitt eget bryllup til kjæresten Olav Tvenge (bildet) har hun ikke hatt tid til å planlegge ennå. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Linni har tidligere gjort stor suksess med å vise fram sin sexy image i fotoshoots og videoer. Nå gleder hun seg til å vise frem en ny side av seg selv.

- Denne videoen blir helt annerledes enn de tidligere videoene jeg har gjort. Nå har jeg gjort ekstremt mye forskjellig, men trives best slik jeg er i denne videoen. Man kan trygt si at jeg er mere påkledd og synger om noe ingen andre jenter tidligere har sunget om.

Ikke tid til bryllupsplanlegging

I tillegg til musikken, er Linni også travelt opptatt blant annet med sin 6. kleskolleksjon for nettbutikken Illusion.no, dubbing av Disney-film  og sin populære blogg.

I tillegg er hun forlovet med kjæresten Olav Tvenge (30), men bryllupsplanlegging har det ikke blitt mye tid til ennå.

- Det får vente til vi får bedre tid. Jeg nyter det å være forlovet, for jeg har ikke vært det i ett år en gang. Både Olav og jeg er to personer som elsker å jobbe og må som folk flest jobbe hardt for å oppnå det vi vil, sier hun med et smil til Seoghør.no.

 

LES OGSÅ: Linnis beskjed fikk bloggen til å koke

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.