- Vi merker at de er sjalu

Isfronten fortsetter mellom «Farmen»-deltagerne. Nå skal de sammen på fest. Se video!

KRANGLETE MØTE: - Det blir ingen klemming og sussing, det gjør det ikke. Men jeg skal ikke la noen småsure fjes ødelegge kvelden for meg, det er bare å overse dem, sier Silje Trosten Johnsen om lørdagens møte med Karin Jonassen og Simon Fjeld Menga Foto: TV 2
KRANGLETE MØTE: - Det blir ingen klemming og sussing, det gjør det ikke. Men jeg skal ikke la noen småsure fjes ødelegge kvelden for meg, det er bare å overse dem, sier Silje Trosten Johnsen om lørdagens møte med Karin Jonassen og Simon Fjeld Menga Foto: TV 2 Vis mer
Se to av årets «Farmen»-deltagere fyre løs mot konkurrentene i videovinduet nederst i saken!
 
BERGEN (SEHER.NO):  Lørdag er det finale i årets «Farmen». For deltagerne i TV 2-programmet blir det hele feiret med en egen ellevill finalefest under Gullruten-arrangementet i Bergen.

Men det er ikke bare gode følelser som herjer i forkant av nettopp det...

Det er ingen hemmelighet at enkelte av årets deltagere på langt nær har kommet godt overens, noe nettkrangelen mellom Silje Trosten Johnsen (23) og Karin Jonassen (24) for en tid tilbake tydelig illiustrerte. Til Seher.no innrømmer Silje at hun ikke akkurat ser frem til igjen å møte Karin og kjæresten Simon.

- Det er vel to stykker - det godeste kjæresteparet Simon og Karin - som jeg gjerne kunne vært foruten å se igjen, erkjenner hun.
 
Seher.no møter Johnsen og hennes gode venninne, «Farmen»-finalist Linn Hege Andersen (21), midt blant de syv fjell dagen før den store festen. Heller ikke Linn Hege ser fram til møtet mellom enkelte.

- For min del er det vel Simon jeg helst ikke vil møte. Men det blir koselig uansett, det skal bli godt å få lagt Farmen bak seg nå.

Sørlandjenta bruker ordet «klysete» for å beskrive sin tidligere realitykonkurrent.

- Simon er ikke min type gutt. Han tar alt som et kompliment, og er veldig glad i det. For meg blir han en litt klysete boyband-type. Og han blir veldig fornærmet hvis ting ikke går hans vei, mener hun.

Silje Trosten Johnsen er enig i venninnens betraktninger.

- En ting er jo det som skjedde inne på Farmen. Men at Simon og Karin har oppført seg så uhyre barnslig og tragisk i ettertid, det synes jeg er både unødvendig og teit gjort. Hadde de ikke oppført seg sånn, kunne jeg gledet meg til å se dem nå.


- Hvordan skal du hilse på dem når du møter dem lørdag kveld?

- Får jeg et hei av dem, så får de nok et hei tilbake. Men det blir ingen klemming og sussing, det gjør det ikke. Men jeg skal ikke la noen småsure fjes ødelegge kvelden for meg, det er bare å overse dem.

«Farmen»-venninnen tror mye av ordkrigen mellom dem skyldes spesielt én ting. Og det er ikke hva som helst...

- Greia er vel det at man merker på dem at det er litt sjalusi ute og går, det er det som påvirker det. De er litt ergerlige over at de ikke kom så langt.

I januar var Silje på i Syden, sammen med blant andre årets «Farmen»-par. Det gikk ikke så bra, ifølge henne selv.

- Vi var der en uke sammen, men sa vel tre ord til hverandre, og det sier jo hvor standarden ligger. Vi har ikke noe å snakke om, rett og slett. Etterpå har vi ikke snakket sammen, det er så vanskelig å kommunisere med dem.

Tross de vonde følelsene: Selve festen ser de to Farmen-jentene derimot veldig fram til.

- Vi gleder oss masse, det blir kjempegøy! Vi skal kose oss med alle de andre, det blir stas å få lov til å være med på noe så stort, forteller Linn Hege Andersen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette fikk TV-seerne til å reagere

Se to av årets «Farmen»-deltagere fyre løs mot konkurrentene i videovinduet her:[obj:media:8580]