FORBEREDT: - Jeg er forberedt på at folk kan få et rart syn på meg. Det ligger jo i kortene at man helst vil vise de mest ekstreme og morsomme scenene, sier Rolf Bjørnar Tøllefsen. Foto: TV 2
FORBEREDT: - Jeg er forberedt på at folk kan få et rart syn på meg. Det ligger jo i kortene at man helst vil vise de mest ekstreme og morsomme scenene, sier Rolf Bjørnar Tøllefsen. Foto: TV 2Vis mer

- Vi menn er ikke så ille

- Men folk kan få et litt rart syn på meg, innrømmer "Da damene dro"-deltageren.

SEHER.NO: Forrige tirsdag ble det første programmet av TV 2-satsingen "Da damene dro" sendt. Og for en knallsuksess det ble, hele 856.000 seere fulgte nemlig med på programmet, der man gjennom åtte programmer vil følge innbyggerne på øya Husøy i Troms - når alle kvinner over 18 år blir sendt til Malta.

Når kvinnene forsvinner er det plutselig mennene som sitter med ansvaret for hus, barn og hjem, og akkurat det skal vise seg å ikke bli alt for lett for mange av dem. Men en av deltagerne, Rolf Bjørnar Tøllefsen, er ikke redd for å bli sett på som en "amatør på hjemmebane".

- Det er en spesiell setting, og mennene selv vet at så ille - det er det ikke. Man må huske det at vi på det meste blir filmet 15 timer om gangen, mens bare sekunder blir vist på skjermen. Og det blir jo ikke morsom TV dersom det er et normalt familieliv som skal filmes, sier han til Seher.no.

Rolf Bjørnars samboer Elisabeth er én av nesten 50 kvinner som i serien blir sendt til solfylte Malta. Med seg har hun deres nå syv måneder gamle datter, Hannah. Sønnen, tre år gamle Sander, blir derimot hjemme sammen med pappa.

Men husøyværingen frykter intet...

- Jeg er fullt klar over at de kan klippe det til, og vise de verste og de beste scenene. Men det tenker jeg ikke på. Over så lang tid med et kamerateam til stede, er det klart at noe går galt etter hvert. Samtidig er jeg forberedt på at folk kan få et rart syn på meg. Det ligger jo i kortene at man helst vil vise de mest ekstreme og morsomme scenene, sier han.

- Hva var din største utfordring i de ti dagene Elisabeth var borte?

- Det verste var nok når Sander savnet mamma - og søkte trøst. Der klarer ikke jeg å stille opp på samme måte som min andre halvdel. Men det gikk fort over når vi fikk pratet litt, forteller Rolf Bjørnar Tøllefsen til Seher.no.

Etter at det første programmet ble sendt forrige uke, har Tøllefsens telefon nesten ikke ligget stille. Fredag var han gjest i programmet "Fredag", mens han nå også har fått forespørsel om å delta i både "Tabloid" og "Senkveld".

"Da damene dro" sendes på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette var ikke en tabbe