Cynthia Nixon:

- Vi måtte være tynne til enhver tid

«Sex og singelliv»-stjernen åpner seg om kroppspresset hun opplevde i den populære TV-serien.

TV-SUKSESS: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall har sørget for mange uforglemmelige øyeblikk i serien Sex og singelliv som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Scanpix.
TV-SUKSESS: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall har sørget for mange uforglemmelige øyeblikk i serien Sex og singelliv som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Cynthia Nixon (50) ble verdenskjent som den karriere-fokuserte advokaten Miranda Hobbes, som har et svært kynisk syn på menn og forhold, i den populære TV-serien «Sex og singelliv».

I komiserien følger vi venninnegjengen Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Kristin Davis og Miranda Hobbes gjennom seks sesonger hvor de shopper designklær, nedlegger menn og diskuterer livet over en cosmopolitan eller tre.

Den New York-baserte kvartetten har gledet og inspirert kvinner over hele verden med sin frekke humor og misunnelsesverdige garderober.

Nå avslører Cynthia at TV-serien tvang henne til å tenke over sitt eget utseende og at hun følte seg presset til å være perfekt.

- «Sex og singelliv» forandret mitt eget syn på meg selv og også hvordan andre så på meg. Tidligere jobbet jeg gladelig som skuespiller uten å fokusere så mye på hvordan jeg så ut, så dette fokuset ble som et helt uoppdaget land for meg, forteller hun til Net-a-Porter's magazine The Edit.

Saken fortsetter under bildet.

BLE TVUNGET TIL Å TENKE PÅ UTSEENDET: Cynthia Nixon åpner seg om tiden i serien «Sex og singelliv». Foto: Scanpix
BLE TVUNGET TIL Å TENKE PÅ UTSEENDET: Cynthia Nixon åpner seg om tiden i serien «Sex og singelliv». Foto: Scanpix Vis mer

Skryter av TV-serien «Girls»

Cynthia understreker at hun ser på rollen som Miranda som sin viktigste i karrieren, men hun synes at Lena Dunhams TV-serie «Girls» skildrer jenter i et mye mer ekte lys og roser showet for å være grovere og mørkere i tonen enn det «Sex og singelliv» var.

- Jeg synes «Girls» er en viktig TV-serie. Da sex var dårlig i «Sex og singelliv», så var det morsomt. Jo verre det var, jo morsommere ble det.

- Men når sex er dårlig i «Girls», kan det være skikkelig vanskelig å se på. Og noen ganger er det vulgært og fornærmende, noe som er viktig å vise.

- Pluss at i «Sex og singelliv» måtte vi være tynne og se fantastiske ut til en hver tid. I «Girls» har de lov til å være mer ekte og mindre retusjerte.

Cynthia Nixon har datteren Sam (20) og sønnen Charles (14) med eks-samboeren Danny Mozes, og sønnen Max (5) med sin nåværende kone, Christine Marinoni, som hun giftet seg med i 2012.

LYKKELIG: Cynthia og Christine har vært kjærester siden 2004 og gift de siste fire årene. Foto: Scanpix.
LYKKELIG: Cynthia og Christine har vært kjærester siden 2004 og gift de siste fire årene. Foto: Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Liv Ullmann: - Jeg ble tilbudt en rolle i «Sex og Singelliv»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer