Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde:

- Vi måtte være rolige så ingen så at vi hadde sex

Paradise Hotel-deltakerne Aleksander og Martine falt for hverandre i Mexico.

FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslører i tirsdagens «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3
FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslører i tirsdagens «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Paradise Hotel»-deltakerne Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) fikk raskt en god tone etter at sistnevnte sjekket inn i TV3s realityserie.

NB spoiler alert!

I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» blir seerne vitne til at det blir mer enn vennskapelig kontakt mellom de to romkameratene.

Etter en svært fuktig togafest hopper de to til køys sammen.

Dagen derpå betror Aleksander seg til realitykollegaen Petter Sjurseth Berg (20) om hva som hadde skjedd:

- Vi måtte gjøre det såpass rolig så det ikke så ut som vi hadde sex.

Stadig sterkere følelser

Martine Lunde sier til Seoghør.no at hun ikke angrer på det som har skjedd.

- Det som er viktig for meg å få frem, er at innspillingen varer døgnet rundt, mens det er kun en time hver dag som vises på TV. Folk har ikke fått se alle de gode samtalene jeg har hatt med Aleksander på dagtid, for eksempel.

- Vi hadde god kjemi fra starten og så utviklet det seg. Det er ikke sånn som det kan virke på TV, at vi bare begynte å kline i senga hver kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.