Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde:

- Vi måtte være rolige så ingen så at vi hadde sex

Paradise Hotel-deltakerne Aleksander og Martine falt for hverandre i Mexico.

FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslører i tirsdagens «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3
FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslører i tirsdagens «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Paradise Hotel»-deltakerne Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) fikk raskt en god tone etter at sistnevnte sjekket inn i TV3s realityserie.

NB spoiler alert!

I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» blir seerne vitne til at det blir mer enn vennskapelig kontakt mellom de to romkameratene.

Etter en svært fuktig togafest hopper de to til køys sammen.

Dagen derpå betror Aleksander seg til realitykollegaen Petter Sjurseth Berg (20) om hva som hadde skjedd:

- Vi måtte gjøre det såpass rolig så det ikke så ut som vi hadde sex.

SKJULTE SEG UNDER LAKENET: Aleksander og Martine forsøkte å skjule seg under lakenet så godt de kunne. Foto: TV3
SKJULTE SEG UNDER LAKENET: Aleksander og Martine forsøkte å skjule seg under lakenet så godt de kunne. Foto: TV3 Vis mer

Stadig sterkere følelser

Martine Lunde sier til Seoghør.no at hun ikke angrer på det som har skjedd.

- Det som er viktig for meg å få frem, er at innspillingen varer døgnet rundt, mens det er kun en time hver dag som vises på TV. Folk har ikke fått se alle de gode samtalene jeg har hatt med Aleksander på dagtid, for eksempel.

SJEKKET INN: Slik så det ut da Martine Lunde ankom årets «Paradise Hotel». Video: TV3Vis mer Vis mer

- Vi hadde god kjemi fra starten og så utviklet det seg. Det er ikke sånn som det kan virke på TV, at vi bare begynte å kline i senga hver kveld.

Martine legger ikke skjul på at hun har stor sans for Aleksander, og at de har hatt mye kontakt også etter at de kom hjem til Norge.

- Han er en utrolig snill person som bryr seg om andre, og så ser han jo veldig bra ut. Selv om han bor i Bergen og jeg i Oslo, så møtes vi ganske ofte.

- Martine er en fantastisk jente

Både Martine og Aleksander avviser at de er blitt kjærester, men Aleksander sier han har vært på flere dater med sin realitykollega.

- Du kan si at vi dater, ja. Martine er en fantastisk bra og snill jente med et godt hjerte, sier han til Seoghør.no.

ANGRER IKKE: - Sex er den mest naturlige ting i verden, så jeg angrer ikke, sier Aleksander til Seoghør.no. Foto: Kine Falch
ANGRER IKKE: - Sex er den mest naturlige ting i verden, så jeg angrer ikke, sier Aleksander til Seoghør.no. Foto: Kine Falch Vis mer

Aleksander sier også at sengeleken ikke var planlagt.

- Det var absolutt ikke planlagt, men når det først var skjedd så angrer jeg ikke. Sex er jo den naturligste ting i verden.

- Vi hadde hatt god kontakt lenge, og etter hvert så blir man jo litt seksuelt frustrert, sier han til Seoghør.no.

Martine avslører at hun har advart foreldrene sine mot å se kveldens episode, men tror selv det skal gå greit å se senge-scenen.

- Jeg syntes det nok var flauere i forrige uke, da jeg ble filmet mens jeg lå oppå Aleksander, for da så man mer av meg . Jeg skal se episoden i kveld, men får late som om det er noen andre under dyna, sier hun og ler.

Eventuelle negative reaksjoner bryr hun seg ikke om.

- Jeg har allerede fått noen sinte tilbakemeldinger, men folk som bare ser «Paradise Hotel» på TV og ikke har vært der selv, vet ikke hvilken spesiell situasjon deltakerne er i, sier hun til Seoghør.no.

TINDERSKOLEN: Med rundt 200 tinderdates har Joachim «Tinderkongen» greit med kunnskap å dele. Dette må du gjøre, og ikke gjøre på Tinder. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Hadde sex første kvelden

De to turtelduene er de første som finner hverandre blant årets deltakere, men er ikke alene om å ha hatt sex på «Paradise Hotel».

I 2016 falt blant annet deltakerne Carl Aksel Jansen (21) og Malin Håvardsdotter Jensen (23) for hverandre.

Malin avslørte imidlertid til Seoghør.no at deres første hete natt sammen skjedde tidligere enn det fremstod som på TV-skjermen.

FANT HVERANDRE: Carl Aksel Jansen og Malin Håvardsdotter Jensen hoppet til køys foran TV-kameraene i 2016. Foto: TV3
FANT HVERANDRE: Carl Aksel Jansen og Malin Håvardsdotter Jensen hoppet til køys foran TV-kameraene i 2016. Foto: TV3 Vis mer

Det samme året hoppet også deltakerne Øystein Myhren Storaa (22) og Mikela Beckovic (21) til køys allerde første kvelden.

Het omfavnelse i bassenget

En av de mest omtalte episodene i «Paradise Hotel»-historien skjedde i 2014, da fire av deltakerne hadde sex i svømmebassenget samtidig.

Etter en fuktig fest på TV3s skandalehotell, endte Nicolai Bennis (25) opp med å ha sex med Kine Blix (25), mens Labinot Haziri (23) igjen fant tonen med sin tidligere sengepartner Julie Hølvold (27).

Julie Hølvold sa i 2014 til Seoghør.no at gjensynet med den svært avkledde episoden ble en flau affære.

VANNFLØRT: To av parene i Paradise Hotel 2014 deltok i en svært amorøs seanse i svømmebassenget. Video: TV3Vis merVis mer Vis mer Vis mer

- Jeg har jo visst at det ville komme, men etter hvert som tiden går glemmer man jo litt av alt som har skjedd. Da jeg så det igjen ble jeg litt sjokkert. Jeg ante ikke at de kunne filme så nært.

- Vi trodde vi hadde gjemt oss litt unna, men de har jo kommet svært nær innpå oss. Det er litt skummelt, for man merker ikke noe til kameraene når man er inne på hotellet.

Fikk Paradise-baby

Det mest håndfaste beviset på Paradise-romansen har imidlertid Thea Bråthen Christensen og Emil Løvstad.

BLE FORELDRE: Thea Bråthen Christensen og Emil Løvstad ble et par etter at de falt for hverandre på «Paradise Hotel» i 2010. Senere ble de også foreldre.
BLE FORELDRE: Thea Bråthen Christensen og Emil Løvstad ble et par etter at de falt for hverandre på «Paradise Hotel» i 2010. Senere ble de også foreldre. Vis mer

Etter at paret falt pladask for hverandre i 2010-utgaven av «Paradise Hotel», ble de sammen da de kom hjem til Norge. Kort tid etter ble Thea gravid og vesle Nemo kom til verden i 2011.

Thea, som i 2014 fikk sønnen Felix med sin nye kjæreste Kenneth Andre Andersen, gjør i dag stor suksess i bikini fitness-konkurranser.

SPREK BABY: Thea Bråthen Christensen med sønnen Nemo i 2011. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
SPREK BABY: Thea Bråthen Christensen med sønnen Nemo i 2011. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Jeg har tatt to keisersnitt og da er det ofte litt vanskelig å få huden stram igjen. Da jeg begynte å trene igjen etter fødselen begynte jeg derfor med fitness for å få et konkret mål med treningen, sa hun til Seoghør.no i 2015.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 22.30.

LES OGSÅ: - Jeg angrer ikke på at vi hoppet til køys første kvelden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer