Simon Nitsche og Helene Spilling:

- Vi måtte justere hverandre

Åpner seg om forholdet til dansepartneren under «Skal vi danse».

BLE GODE VENNER: Simon og Helene fikk et nært forhold til hverandre da de var dansepartnere. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB
BLE GODE VENNER: Simon og Helene fikk et nært forhold til hverandre da de var dansepartnere. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB Vis mer
Publisert

Simon Nitsche (30) og dansepartneren Helene Spilling (25) ble raskt seer-favoritter da de var partnere i fjorårets sesong av «Skal vi danse». Etter flere intense uker endte duoen til slutt opp med å vinne TV 2-programmet.

Underveis i sesongen fikk danseduoen mye oppmerksomhet for kjemien de hadde både foran og bak kamera.

Flere ganger var de derimot klare overfor Se og Hør på hva som egentlig var stemningen mellom dem, nemlig bare vennskap.

SEIER: Simon Nitsche og Helene Spilling stakk av med seieren i fjorårets «Skal vi danse». Foto: Thea Hope. Reporter: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Men da Nitsche nylig gjestet influenser og sexolog Iselin Guttormsens (35) podkast «G-punktet» ble romanseryktene igjen et tema.

Det er trolig flere som har lurt på om det oppsto noe romantikk mellom Spilling og Nitsche etter programmets slutt, eller om det var noe de holdt skjult for seerne og pressen.

Guttormsen og Nitsche var for øvrig begge konkurrenter i samme sesong av den populære lørdagsunderholdningen, før førstnevnte måtte trekke seg på grunn av et brudd i foten.

I podkasten forteller sportsjournalisten at det ikke var noe annet enn vennskap mellom ham og Spilling.

Se og Hør har vært i kontakt med Simon Nitsche, som ikke har noe ytterligere kommentar til saken.

SLOWFOX: Det ble ofte hett ute på parketten mellom Simon og Helene. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB
SLOWFOX: Det ble ofte hett ute på parketten mellom Simon og Helene. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB Vis mer

På spørsmål fra Guttormsen om det var noe seksuelt på gang mellom dem, svarer, Nitsche:

- Vi var bare gode venner.

- Intenst og mye stress

30-åringen forteller videre at han og Spilling fikk et veldig godt vennskap som de ikke ville risikere å ødelegge. «Skal vi danse» er en krevende og stressende konkurranse, som tar mye av tiden til kjendisene som er med.

Danseduoen skjønte derfor raskt at det ikke ville gagne dem å blande inn noe romantisk midt oppi konkurransen.

ANGRER: Thomas Alsgaard forteller på «Kåss til kvelds» at han angrer «Skal vi danse»-deltagelsen. Vis mer

- Vi hadde noen runder på bakrommet der vi måtte justere hverandre, og det handlet om at det ble så intenst og så mye stress. Vi bevarte alltid den gode stemningen og respekten for hverandre, og det er jeg glad for, deler Nitsche i podkasten.

Tv-profilen forteller også at han har forståelse for at spørsmålene kommer, og mener det bare betyr at de gjorde en god jobb sammen på dansegulvet.

Vant med å oppleve romanserykter

Overfor Se og Hør deler Spilling sine tanker om romanseryktene.

- Jeg tror ikke vi hadde noe behov for å avklare noe mellom oss. Vi diskuterte jo romansen, men praten gikk i at vi passet sykt bra som venner. Det var ikke nødvendig å ha en alvorssamtale for å oppklare noe, sier hun.

SYKESTE: Skal vi danse går i veldig mange land, så vi har sjekket ut det sykeste som har skjedd fra hele verden. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

Da hun danset med Nate Kahungu (25) høsten 2020 fikk de også romanserykter slengt etter seg. Spilling innrømmer at hun føler at hun har blitt den danseren som alltid kommer til å oppleve rykter med dansepartneren sin.

- Jeg får vel bare vente til jeg danser med en som er gift og har barn før jeg slipper dem, forteller hun lattermildt overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Derfor er han ikke med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer