- Vi måtte jo bare le av det

Lene Alexandra om romanseryktene.

SEXY: Lene Alexandra imponerer stort på dansegulvet i "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
SEXY: Lene Alexandra imponerer stort på dansegulvet i "Skal vi danse". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Lene Alexandra Øien (27) entret "Skal vi danse"-parketten sammen med kjekkasen Tom Erik Nilsen (22) tok det ikke mange dagene før romanseryktene begynte å svirre.

I Se og Hør Weekend forteller Lene Alexandra nå om ryktene.

- Vi måtte jo bare le da vi hørte om dette. Vi hadde jo knapt nok møtt hverandre på de første dansetimene. Tom Erik er en skikkelig kjekkas, men vårt forhold er kun profesjonelt. Han er min trener og vi skal gjøre det best mulig, sier Lene Alexandra til Se og Hør.

Ryktene ble ikke akkurat færre etter at Lene Alexandra skrev at hun ikke turte å se dansepartneren i øynene under trening.

"Jeg må innrømme at jeg var sjenert da vi begynte å danse sammen. Jeg har fortsatt problemer med å se ham i øynene, men jeg håper jeg vil få det til ganske snart. Jeg tror det blir lettere når vi blir bedre kjent", skrev Lene Alexandra Øien i bloggen sin tidligere i høst.

Og for et par uker siden avslørte Tom Erik overfor Her og Nå at han hadde funnet tonen med en spesiell jente, og at han ikke lenger var singel.

I fjor ble Lene Alexandra singel igjen etter bruddet med en profilert millionær, og hun tror ikke hun finner kjærligheten igjen med det første.

- Nå er det ingen mann i mitt i livet mitt, men jeg har veldig mange guttevenner. Slik livet er nå, føles det riktig for meg å ikke ha kjæreste. Jeg alltid vært min største kritiker. Jeg føler jeg må bli enda flinkere til å elske meg selv før jeg finner mannen i mitt liv, sier hun til Se og Hør Weekend.

Men Lene Alexandra innrømmer likevel at hun savner en kjæreste.

-J a, det hadde vært fint å ha en armkrok å komme hjem til etter harde treningsøkter på dansegulvet. Jeg er muligens blitt litt kresen, men første og fremst venter jeg fordi jeg selv ikke er klar for å finne den store kjærligheten ennå, sier Lene, som denne uka fylte 27 år.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Nektet å snakke om puppene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer