ENORM SUKSESS: Gutta hadde enorm suksess med Gitarkameratene i 2006, og ble årets store musikk-hit.  Foto: SCANPIX
ENORM SUKSESS: Gutta hadde enorm suksess med Gitarkameratene i 2006, og ble årets store musikk-hit. Foto: SCANPIXVis mer

- Vi måtte gjøre det igjen

De nye gitarkameratene planlegger turné og plate til sommeren.

SEHER.NO: Det er to år siden Espen Lind (37), Kurt Nilsen (30), Alejandro Fuentes (21) og Askil Holm (28) fikk kjempesuksess som de nye gitarkameratene.

Og mandag denne uken tok de avgjørelsen om at det er på tide med et "comeback".

- Dette var så morsomt at vi visste vi måtte gjøre det igjen, sier Espen Lind til VG.

Dermed er det duket for ny hallelujah-runde og plate allerede til sommeren.

- Det er jo bare en fest med disse gutta og jeg har savnet dem! Etter siste runde gikk det gjerne to-tre dager, og så begynte du å lure på hvor det ble av de andre. Aljandro og Askil var på besøk på 30-årsdagen min i fjor, og da fikk vi jo bare lyst til å dra noen låter. Det balla på seg derfra, humrer Kurt Nilsen til avisen.

Samarbeidet mellom de fire artistene ble i 2006 årets store plate- og turnèsuksess, med enorme salgstall.

Men ifølge gutta er det ikke for pengene de nå planlegger en ny runde.

- Noen ser dette som et pubbandkonsept, men det skal brede musikk-kunnskaper til for å plukke rett reportoar og finne riktige verk å fortolke. Det kan faktisk være like vanskelig som å lage nytt selv, forteller Askil Holm.

For selv om suksessen var enorm forrige gang, har ikke gutta forventninger om at det skal bli like stort også denne gangen.

- Suksessen var så monumental - alt gikk vår vei, alle marginer var på vår side, det var medvind fra alle kanter og alle stjernene sto rett, men den kommer ikke tilbake. Magefølelsen forteller meg derimot å gjøre det jeg synes er morsomt, og det er dette, sier Alejandro.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tjener mer enn de gamle