- Vi må vaske munnen vår med såpe

Komikerne Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik avslører at de må begrense seg selv i sitt nye TV 2-program.

SEOGHØR.NO: For to år siden startet Lisa Tønne (37) og Sigrid Bonde Tusvik (35) den populære podcasten «Tusvik &Tønne», hvor de usensurert sier alt som måtte falle dem inn.

Til høsten er de aktuelle med et nytt talkshow på TV 2, nemlig «Tusvik og Tønne Talkshow». Her kan de derimot ikke være like frittalende, noe de er svært klare over.

Se video øverst i artikkelen!

- I podcasten så er det jeg og Sigrid som sitter og skravler. Her er det jo andre mennesker som også skal få plass. Og når man serverer noe hjem i stua til folk, så må man vaske munnen sin littegrann med «Asan» før vi går på, sier Tønne.

MORSOMME: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har gjort stor suksess med podcast. Foto: NTB scanpix
MORSOMME: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har gjort stor suksess med podcast. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tusvik legger til at fans av podcasten kan bli skuffet, hvis de tror talkshowet blir noe lignende.

- Det er ikke det samme som podcasten. Den skal fortsette som vanlig, mens talkshowet er en annen retning. Det er jo gøyere å lage nye ting, også tenkte vi at det er et litt morsomt grep å la forskjellige mennesker leke programledere, forteller komikeren.

Talkshowet går nemlig ut på at duoen er gjester hver gang. Så får de inn diverse kjendiser som skal lede programmet.

SØTE: Sigrid Bonde Tusvik og ektemannen Martin Jøndahl har sammen datteren Jenny. Foto: NTB scanpix
SØTE: Sigrid Bonde Tusvik og ektemannen Martin Jøndahl har sammen datteren Jenny. Foto: NTB scanpix Vis mer

Samtidig med den travle programlederjobben har Sigrid tidligere avslørt at hun bruker mye tid på å holde seg i form. Sigrid har tatt treningen på alvor etter hun og kjæresten Martin (som hun fant lykken med gjennom programmet «Sigrid søker kjæreste») fikk datteren Jenny sammen.

– Jeg trener først og fremst for å stramme indre muskulatur i underlivet. Det er veldig viktig når du er voksen kvinne og vil unngå trøbbel i fremtiden, sier hun til KK Sporty.

Også komikerens mål med treningen er litt utenom det vanlige; mens mange hopper på tredemølla for å gå ned i vekt, gjør Sigrid det samme for å kunne spise akkurat dét hun har lyst på i hverdagen.

– Målet er å veie sånn passe, og trene så mye at jeg kan spise og drikke hva jeg vil. Regelen er å spise sunt i alle måneder med «R», mens om sommeren må man kose seg maks og droppe både trening og sunnhet. Det har vi en lang vinter å bruke på i Norge, mener 35-åringen.

LES OGSÅ: Baby-spørsmålet fikk Sigrid til å måpe

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.