MÅTTE VENTE: David Arquette måtte vente på sin kone i 40 minutter før han fikk litt sengekos. Foto: All Over Press
MÅTTE VENTE: David Arquette måtte vente på sin kone i 40 minutter før han fikk litt sengekos. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi må sette av tid til sex

Ekteparet merker hvordan sexlivet har forandret seg..

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere "Friends"- stjernen Courtney Cox (45) er endelig tilbake på TV-skjermen. I hennes nye TV-serie "Cougar Town" spiller hun en 40 år gammel singel mor med sans for det meste av mannfolk. Men virkeligheten er en helt annen for den gifte småbarnsmoren.

Ifølge The Sun setter nemlig Courtney av tid til å ha sex med sin ektemann, David Arquette (38).

- Når du gifter deg, så har du ikke like mye sex som de som løper rundt. Når du er gift må du begynne å planlegge det. Vi planlegger det, og vi har det én gang i uken, sier han.

Den frustrerte ektemannen innrømmet at han på selveste nyttårsaften måtte vente i hele 40 minutter mens hun pratet med en venn - før han endelig kunne få litt moro med henne.

Vi belønner gode kjendistips? Tips oss på [email protected],  ring vår tipstelefon 93076767 eller send melding sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES MER: - Denne dama er 45 år!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer