- Vi må krysse fingrene for henne

Filmdiva Wenche Foss vet akkurat hvordan navnesøsteren har det.

OPERERT: For to uker siden ble Wenche Myhre innlagt på Radiumhospitalet og operert for en mindre kreftsvulst i brystet.  Foto: SCANPIX
OPERERT: For to uker siden ble Wenche Myhre innlagt på Radiumhospitalet og operert for en mindre kreftsvulst i brystet. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Tirsdag denne uken ble det kjent at artist og MGP-stjerne Wenche Myhre (63) for to uker siden ble innlagt på Radiumhospitalet og operert for en mindre kreftstvulst i brystet. 

Svulsten ble oppdaget ved rutine mammografi, og prognosen til den folkekjære artisten skal være god.

Som følge av etterbehandlingen hun nå må gjennom, har Myhre sett seg nødt til å avlyse alle sine kommende arrangementer og opptredner.

Og overfor VG innrømmet artisten at kreftbeskjeden kom som et sjokk.

- Dette kom som et sjokk for meg som for alle andre, men når de på Radiumhospitalet informerer om behandling og oppfølging, så føler jeg meg i de beste hender. Jeg må se på situasjonen og behandlingen som en utfordring. I tiden som kommer må jeg prioritere meg selv og familien, og på nåværende tidspunkt har jeg ingen flere kommentarer, sa Myhre til VG via sin advokat

I et ferskt intervju med Dagbladet forteller Myhres storebror, Reidar (65), at artisten er optimistisk, og at støtten hun nå får fra venner, familie og kolleger er en stor hjelp.

- Wenche er positiv og optimistisk, og det er jeg også. Hun føler seg godt ivaretatt, og så har hun jo barna rundt seg som er en fantastisk støtte for henne, sier han til avisen.


Også Myhres navnesøster - filmdiva Wenche Foss (92), som hun faktisk er oppkalt etter, har tidligere vært operert for brystkreft.

Scenelegenden, som har vært svært åpen om sykdommen hun fikk i 1971, måtte fjerne det ene brystet, og kommer nå med flere gode råd til sin artist-kollega.

- Jeg ville ikke ha noe nytt bryst. Jeg har en brystholder med innlegg, men jeg tror jeg må kjøpe en ny snart, den begynner å bli slapp. Jeg har jo en mengde humor, ellers ville jeg aldri ha blitt så gammel. I tillegg tror jeg at det er viktig å bare lytte til legene. Wenche har jo stått på i det uendelige. Jeg er sikker på at hun klarer det. Nå må vi bare krysse fingrene for henne, sier Foss til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Operert for brystkreft