Orlando Bloom og Katy Perry:

- Vi må jobbe med forholdet før vi gifter oss

Snakker ut om bryllupsplanene i nytt intervju.

FORLOVET: Orlando Bloom og Katy Perry ble forlovet på selveste valentinsdagen i år - og nå står bryllup for tur. Her er de sammen under Golden Globes i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Orlando Bloom og Katy Perry ble forlovet på selveste valentinsdagen i år - og nå står bryllup for tur. Her er de sammen under Golden Globes i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På selveste valentinsdagen 14. februar i år overrasket superparet Orlando Bloom (43) og Katy Perry (34) «alle» da det ble kjent at det hadde forlovet seg. Det svært romantiske frieriet skjedde på staselig vis i et helikopter etter at paret hadde vært ute og spist middag sammen.

Kord tid etter frieriet delte Perry et bilde av seg selv og forloveden på Instagram - sammen med hånden hennes, som hadde fått en stor, vakker ring på den ene fingeren. I bakgrunnen av bildet var det også en haug med hjerteballonger.

Nå har paret vært forlovet i over fem måneder, og da hun nylig gjestet det australske radioprogrammet «The Kyle and Jackie O Show», kunne Perry fortelle at de ikke har noe hastverk med å gifte seg - og at de har en rekke ting de må få avklart før de blir smidd i hymens lenker.

- Vi har en jobb å gjøre

I intervjuet, som er gjengitt av det amerikanske magasinet Cosmopolitan, kunne hun også røpe at paret har mye arbeid som gjenstår før et eventuelt bryllup vil finne sted.

Den kjente «I Kissed A Girl»-sangeren svarte svært unnvikende da en av radiovertene spurte om de hadde satt en dato for bryllupet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer