Orlando Bloom og Katy Perry:

- Vi må jobbe med forholdet før vi gifter oss

Snakker ut om bryllupsplanene i nytt intervju.

FORLOVET: Orlando Bloom og Katy Perry ble forlovet på selveste valentinsdagen i år - og nå står bryllup for tur. Her er de sammen under Golden Globes i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Orlando Bloom og Katy Perry ble forlovet på selveste valentinsdagen i år - og nå står bryllup for tur. Her er de sammen under Golden Globes i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På selveste valentinsdagen 14. februar i år overrasket superparet Orlando Bloom (43) og Katy Perry (34) «alle» da det ble kjent at det hadde forlovet seg. Det svært romantiske frieriet skjedde på staselig vis i et helikopter etter at paret hadde vært ute og spist middag sammen.

Kord tid etter frieriet delte Perry et bilde av seg selv og forloveden på Instagram - sammen med hånden hennes, som hadde fått en stor, vakker ring på den ene fingeren. I bakgrunnen av bildet var det også en haug med hjerteballonger.

Nå har paret vært forlovet i over fem måneder, og da hun nylig gjestet det australske radioprogrammet «The Kyle and Jackie O Show», kunne Perry fortelle at de ikke har noe hastverk med å gifte seg - og at de har en rekke ting de må få avklart før de blir smidd i hymens lenker.

BRYLLUPSPLANER: Orlando Bloom og Katy Perry forlovet seg i februar. Nå snakker hun ut om bryllupsplanene i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSPLANER: Orlando Bloom og Katy Perry forlovet seg i februar. Nå snakker hun ut om bryllupsplanene i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har en jobb å gjøre

I intervjuet, som er gjengitt av det amerikanske magasinet Cosmopolitan, kunne hun også røpe at paret har mye arbeid som gjenstår før et eventuelt bryllup vil finne sted.

Den kjente «I Kissed A Girl»-sangeren svarte svært unnvikende da en av radiovertene spurte om de hadde satt en dato for bryllupet.

- Jeg synes vi har det bra. Vi jobber hardt for å legge et vakkert fundament før vi starter å bygge et gigantisk hus, sier hun om forholdet til forloveden Orlando Bloom, og fortsatte:

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, sier 34-åringen videre.

Perry ønsket ikke å utdype om hva de konkret trenger å jobbe med - men ifølge flere kilder skal det gå i riktig retning for paret som først ble koblet til hverandre i 2016. Ifølge ET skal duoen nemlig ha begynt å tenke på gjestelisten - og ifølge nettstedet skal artisten Taylor Swift (29) være blant de inviterte.

Perry var gift med den britiske skuespilleren Russell Brand fra 2010 til 2012. Bloom var på sin side gift med den berømte supermodellen Miranda Kerr (36) fra 2010 til 2013.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

Avslørte detaljer om frieriet

Det var som nevnt i midten av februar - på selveste valentinsdagen - at Katy Perry og Orlando Bloom forlovet seg. Siden den gang har det blitt skrevet mye og mangt om det spektakulære frieriet.

Et par uker etter forlovelsen gikk nemlig Perry ut og fortalte om en rekke tabbe-detaljer som hadde funnet sted mens hennes kjære gikk ned på kne.

«Ringenes herre»-stjernen hadde skrevet ned fine ting til Perry på en lapp som hun skulle lese, for å distrahere henne mens han gjorde seg klar til å fri.

FRIDDE I HELIKOPTER: Det var et svært spektakulært frieri som fant sted mellom Orlando Bloom og Katy Perry i februar. Foto: NTB Scanpix
FRIDDE I HELIKOPTER: Det var et svært spektakulært frieri som fant sted mellom Orlando Bloom og Katy Perry i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Perry leste lappen kjæresten hadde skrevet til henne, slet Bloom med å fiske frem boksen med ringen fra jakkelomma.

- Han prøvde å dra den ut av lomma, men boksen var for stor så den rev i stykker stoffet, og albuen hans smalt rett inn i champagneflasken, har Perry tidligere uttalt.

Men enden på visa ble likevel en suksess.

- Vi landet på et tak, og det føltes akkurat som i en James Bond-film. Alle hadde trådløse øreplugger, og da vi kom inn var hele familien min og alle vennene mine samlet. Han var så flink, skrøt hun videre.

FORLOVET: Neste skritt for Bloom og Perry er bryllup - men det er enda usikkert når det vil finne sted. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Neste skritt for Bloom og Perry er bryllup - men det er enda usikkert når det vil finne sted. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skjønte at noe skulle skje

Også i juni i år satte Perry ord på hvordan det var å bli fridd til. I et intervju med «Roman Kemp i Capital Breakfast», avslørte sangeren blant annet at hun i forkant av frieriet forsto at noe kom til skje.

- Jeg måtte jobbe den dagen, og jeg husker jeg møtte han på en italiensk restaurant, sa hun, og mintes at Bloom både hadde barbert seg og funnet frem finstasen for anledningen.

- Jeg tenkte at «shit, noe kommer til å skje».

Etter middagen fløy de helikopter, og det var altså der at Bloom spurte om Perry ville gifte seg med ham.

LES OGSÅ: - Dette kommer aldri til å skje igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer