SOM EN ONKEL: Ifølge Per Sundnes ser han på seg selv litt som en storebror eller onkel for Alexander Rybak. Her er de to backstage under den andre Eurovision-semifinalen.
SOM EN ONKEL: Ifølge Per Sundnes ser han på seg selv litt som en storebror eller onkel for Alexander Rybak. Her er de to backstage under den andre Eurovision-semifinalen. Vis mer

- Vi må følge ham på do

Per Sundnes føler seg litt som en storebror eller onkel overfor Alexander Rybak...

Se video fra Moskva nederst i saken!

MOSKVA (SEHER.NO): Lørdag er det klart for den internasjonale finalen i årets Eurovision-konkurranse. Og Norges Alexander Rybak (23) er en av de store favorittene til å stikke av med seieren.

Tidligere Melodi Grand Prix-programleder og Eurovision-"ekspert" Per Sundnes er med i årets norske delegasjon, og har den siste uken vært mye sammen med storfavoritten.

De to knyttet sterke bånd etter at Alexander vant den norske MGP-konkurransen i vinter, og 23-åringen har flere ganger vært hjemme hos Sundnes og spist middag.

Tirsdag fortalte Alexander Seher.no at han gledet seg over at Sundnes endelig var kommet til Moskva.

- Endelig har Per Sundnes kommet ned her, og det er veldig bra, for han er veldig flink til å jage vekk feil folk, humret han.

I et intervju med Seher.no fredag ettermiddag, ler Sundnes godt når han får høre Alexanders uttalelser.

Ifølge tv-profilen ser han ikke på seg selv om noen livvakt, men innrømmer at han forsøker å passe litt på 23-åringen.

- Jeg har ikke vært noen bodyguard for ham. Men jeg er vel god til å skjerme ham litt. Her er han jo fritt vilt hvis vi går noen steder. Det er sånn at til og med i artist-området, hvor vi befinner oss med det strengeste adgangspasset, så må man følge ham på do. Ikke fordi noen skal gjøre ham noe galt, men fordi han blir stoppet av folk fra andre delegasjoner. Det er ganske spesielt, sier han.

Sundnes føler også at han nesten er i familie med Alexander.

- Jeg føler meg kanskje som en storebror, eller onkel. Men det er også hele den NRK-gjengen. Det er mye hjerte i det vi driver med, og så er vi veldig opptatt av at dette ikke er så farlig. Det går ikke på landets ære løs, smiler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fikk hilsen fra mormor!

Se videointervju med Per Sundnes her:


[obj:media:7790]