- Vi må brenne ned huset deres

Ba om hjelp til oppussing - men «Sinnasnekker'n» så ingen annen utvei enn å jevne huset med jorda.

Publisert

SEOGHØR.NO: For første gang i «Sinnasnekker'n»s historie ble TV-seerne vitne til at et hus ble jevnet med jorden.

Det var huseier Hans Martin Molvik (33) som selv satte fyr på det eldre huset han og kona Daina (38) kjøpte i landlige omgivelser på Ski i Akershus i 2011.

- Vi kjøpte katta i sekken, og hadde nok ikke satt oss godt nok inn i hvilken tilstand huset var i. Vi ble tiltrukket av den flotte beliggenheten, forteller ekteparet til Se og Hør.

Se Hans Martin tenne på sitt eget hus i videoen øverst i saken!

For ifølge «Sinnasnekker'n» Otto Robsahm (46) var eneste utvei å kvitte seg med huset:

- Bygningen var i så elendig forfatning at det ikke var noe vi kunne rette opp. Vi måtte bare brenne ned huset deres, sier han.

VOND LØSNING: - Det er bare å kvitte seg med hele huset, sa Sinnasnekkern Otto Robsahm til Daina og Hans Martin Molvik.  Foto: Tor Lindseth
VOND LØSNING: - Det er bare å kvitte seg med hele huset, sa Sinnasnekkern Otto Robsahm til Daina og Hans Martin Molvik. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Men takket være sponsorer kunne «Sinnasnekker'n» overraske familien med et flunkende nytt hus - og det også helt gratis!

Familien Molvik er takknemlig for hjelpen de fikk fra Robsahm og de andre bygningsarbeiderne:

- Det er så mye kjærlighet som kommer ut av hvert eneste hjørne i huset. De har gjort jobben sin uten å vite hva det betyr for oss. Men for meg, Hans Martin og barna betyr det veldig mye. Det er stort, og det er en fremtid vi kan gå mot i trygghet, sier Daina.

Se hvordan huset så ut før - og hvordan det ble - i kveldens episode av «Sinnasnekker'n», klokka 19.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Se hva som fikk «Sinnasnekker'n» til å skrike ut i smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer