David Beckham:

- Vi må begynne å spare penger

Victoria og David Beckham er bekymret for at barna ikke skal få nok.

MÅ SPARE PENGER: David avslører at han og Victoria Beckham har sluttet å gi hverandre dyre gaver. Her forlater de luksushotellet Ritz i Paris med eldstesønnen Brooklyn i januar. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MÅ SPARE PENGER: David avslører at han og Victoria Beckham har sluttet å gi hverandre dyre gaver. Her forlater de luksushotellet Ritz i Paris med eldstesønnen Brooklyn i januar. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tross i at David (42) og Victoria Beckham (43) har tjent seg søkkrike på sine karrierer, har de nå sluttet å bruke penger på ekstravagante gaver til seg selv.

Nå er det nemlig deres fire barn, Brooklyn (18), Romeo (15), Cruz (12) og Harper (6), som skal stå i sentrum - også når det kommer til økonomi.

Det uttalte David Beckham i et nytt intervju med ES Magazine, ifølge The Standard.

- Vi pleide å være veldig ekstravagante med ting vi kjøpte til hverandre. Men nå må vi åpenbart snu på krona fordi vi har så mange barn, sa superstjernen - muligens med en spøkefull tone.

- Slutt på dyre biler

Den tidligere fotballspilleren avslører at han og Victoria pleide å kjøpe gull, hus og luksusbiler til hverandre, men at det nå er slutt på denne luksusen.

Det betyr heldigvis ikke at han og Victoria ikke kan være romantiske lenger.

- Nå er det enklere ting som gjelder, egentlig. Det handler mer om å tilbringe tid sammen, gå ut og spise enkle middager. Drikke en god flaske vin.

Og det ser også ut til at paret likevel får til å pleie kjærligheten til hverandre. Nylig la nemlig Victoria ut et bilde av de to på en romantisk restaurant i Paris, som hun kommenterte med «Kyss fra Paris x»​​

Kisses from Paris x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

David legger heller ikke skjul på sin lidenskap for god vin i intervjuet, der han også hinter om at det er han som har åpnet opp øynene til kona når det kommer til vin.

Den tidligere Spice Girls-stjernen drakk nemlig ikke vin før ganske nylig. Beckham avslører at han spesielt er glad i rødvin fra California.

Bruker fortsatt litt ekstra

Men til tross for en livsstil på «såkalt sparebluss», skal ryktene ha det til at paret nylig brukte 60 000 pund, eller rundt 650 000 kroner, på et nytt klesskap.

Den samme kilden sier at Victoria har laget sitt eget walk-in-closet som kun inneholder undertøy.

Og da Victoria hastet gjennom JFK-flyplassen i New York sammen med sønnen Romeo (15) i høst, var det tydelig at han har arvet mammas forkjærlighet for svært dyre designplagg.

Med en eksklusiv bag i hendene, til en verdi av 12 000 kroner, og en superdyr caps på hodet, begge fra Loius Vuitton, ledet Romeo an mot flyet som ventet.

- Nei til botox

David Beckham har vært regnet som et sexsymbol siden 90-tallet, da han spilte for Manchester United.

Og i 2015 ble han kåret til «verdens mest sexy mann» av det amerikanske magasinet People. Samme år fylte den tidligere fotballstjernen 40 år.

Men til tross for både fokus på utseende og alder, sier Beckham at han aldri har brukt botox.

I intervjuet med ES Magazine forteller han at han reagerte da det var noen som sa til ham at han «kledde botox så godt»:

- Men jeg har jo så mange linjer og rynker, hvordan kan noen tro det?

42-åringen understreker at han aldri kommer til å røre botox, og sier han vil eldes med stolthet og holde seg unna alt som har med plastisk kirurgi å gjøre.

Saken fortsetter nedenfor.

Lanserer nytt merke

Det er i forbindelse med lanseringen av sine nye velvære-produkter for menn, som han har kalt «House 99», at Beckham lar seg intervjue.

Moteikonet la selv ut en video på Instagram til sine rundt 42 millioner følgere for å promotere sin nye business.

Det ble imidlertid ikke like mye jubel da Victoria nylig la ut et bilde fra sin nye brillekolleksjon «VB Eyewear» på Instagram. Fansen reagerte sterkt på modellens fremtoning i kampanjen.

Mange av kommentarene var fra sinte menn og kvinner som mener at reklamekampanjen fremmer et usunt kroppsideal.​

Skribent Piers Morgan (52) gikk sterkt ut i Daily Mail og kritiserte Victoria. Han skrev at hun burde vite bedre enn å fremme tynne kroppsidealer - spesielt siden hun har en liten datter selv.

LES OGSÅ: Dette er David Beckhams nye hobby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer