FALSK SPILL: Ryan Cabrera og Audrina Patridge lot som om de var sammen i fire dager etter at forholdet var slutt. Foto: All Over Press
FALSK SPILL: Ryan Cabrera og Audrina Patridge lot som om de var sammen i fire dager etter at forholdet var slutt. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi lot som om vi var sammen

Spilte inn romantisk scene rett etter at de hadde slått opp...

SEHER.NO: Tidligere i måneden dumpet «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (25) kjæresten Ryan Cabrera foran TV-kameraene.

Nå viser det seg at det hele kan ha vært falsk spill, og at paret allerede hadde slått opp da forholdet tok slutt på TV.

I et nytt intervju forteller Audrina nå at det tidligere paret lot som om de var sammen i flere dager etter at de hadde slått opp, fordi innspillingen av en ny episode av reality-serien var i full gang.

Fire dager etter at forholdet var slutt, sto Cabrera på scenen i California under Wango Tango, og spilte en romantisk sang til ære for Patridge mens kameraene rullet.

- Jeg måtte stå og se på ham synge. Jeg begynte å gråte, sa Patridge ifølge RadarOnline.com om hendelsen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Dumpet kjæresten foran TV-kameraene