- Vi lo av romanseryktene

Nå skal Hanne Sørvaag synge i Egor Filipenkos bryllup.

<strong>GIFTER SEG:</strong> Når Benedicthe Bjerke og Egor Filipenko gifter seg i juli, synger Hanne Sørvaag i kirken. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Når Benedicthe Bjerke og Egor Filipenko gifter seg i juli, synger Hanne Sørvaag i kirken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av juli skal «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko (25) gifte seg med vakre Benedicthe Bjerke (25).

Da Egor var dansepartneren til Hanne Sørvaag i fjorårets sesong av «Skal vi danse», gikk det en hel del romanserykter. Det brydde ikke Bjerke og Filipenko seg om.

- Det ble til at vi lo av ryktene. Hanne er så åpen og utadvendt og byr på seg selv - og har vært veldig imøtekommende fra dag én. Vi er veldig takknemlig for å bli kjent med en så flott dame som henne, sier Benedicthe til Se og Hør.

Når paret gifter seg, synger Sørvaag «My Heart Is Yours» i kirken.

- I tillegg skal hun synge i kirken. Hun har en fantastisk stemme, så hun var et naturlig valg. Vi er veldig glade for at hun vil synge for oss, sier Benedicthe.

Se Hanne Sørvaag som brud og les hele saken i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

LES OGSÅ: Planlegger bryllup til 350.000 kroner
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer