KJÆRLIGHETSSORG: Alexander innrømmer at han er litt stolt over at han har opplevd det å ha kjærlighetssorg, men forteller også at han er over det nå.  Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETSSORG: Alexander innrømmer at han er litt stolt over at han har opplevd det å ha kjærlighetssorg, men forteller også at han er over det nå. Foto: All Over PressVis mer

- Vi liker å lide litt

Alexander Rybak er stolt av at han har opplevd kjærlighetssorg.

SEHER.NO: Det er en kjent sak at MGP-helt Alexander Rybak (23) vant Eurovision-finalen med en låt som handler om kjærlighetssorgen han opplevde etter bruddet med ungdomskjæresten Ingrid Berg Mehus (21).

Unggutten har flere ganger snakket åpenhjertig ut om smerten ved bruddet, og i et ferskt intervju med VG innrømmer han at han er litt stolt av at han har opplevd kjærlighetssorg.

- Jajaja, er du gæren, sier han til avisen.

I disse dager er Rybak tilbake på øya Giske, som ga han inspirasjon til seierslåten "Fairytale". 23-åringen skal nemlig spille inn musikkvideo til sin nye låt "Roll with the wind".

Og unggutten innrømmer at det føles litt som å "være tilbake i kjærlighetssorgen", når han atter en gang befinner seg på Giske.

- Ja, på en måte så er det jo det. Men så har jeg den hviterussiske siden av meg, at jeg ikke har noe imot å ha det litt vondt. Vi liker å lide litt. Folk er visst stolte over å ha kjærlighetssorg. De slår visst opp med hverandre for å få føle på det, humrer han til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Full forvirring etter pengeoppslag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.