- Vi liker å bli kalt sexy

De slovakiske tvillingene nyter oppmerksomheten i Düsseldorf. Men bare én av dem er singel...

VAKRE TVILLINGSØSTRE: Veronika og Daniela Nízlová bak den slovakiske duoen TWiiNS gleder seg til å opptre i Eurovision. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
VAKRE TVILLINGSØSTRE: Veronika og Daniela Nízlová bak den slovakiske duoen TWiiNS gleder seg til å opptre i Eurovision. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, DÜSSELDORF: Se videointervju med TWiiNS nederst i saken.

Torsdag er det klart for andre og siste semifinale i Eurovisions Song Contest, hvor Daniela og Veronika Nízlová bak den slovakiske duoen TWiiNS er noen av de som skal konkurrere.

- Det er helt fantastisk her i Düsseldorf. Vi har vært her i en uke, og vi har sett byen og vært på en del fester, så vi nyter det virkelig, sier de til Seher.no.

Søstrene fra Slovakia har fått mye oppmerksomhet i forkant av konkurransen, og en av grunnene til det er deres vakre utseende og flotte sceneantrekk.


Og til Seher.no innrømmer jentene at de liker stempelet som Eurovision mest sexy deltagere.

- Det er fantastisk! Vi liker oppmerksomheten, faktisk. Det er en god følelse.


Men det er kun én av jentene som er singel. Daniela giftet seg nemlig med sin kjære for omlag ett år siden.

- Jeg er faktisk gift, og på søndag har jeg ett års bryllupsdag.

Daniela og Veronika er imidletid ikke de eneste tvillingene i årets Eurovision. Irske Jedward består nemlig av de eneggede tvillingene John og Edward Grimes.

Den andre semifinalen i Eurovision Song Contest 2011 sendes på NRK1 fra kl. 21.00 torsdag 12. mai. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette Europas mest irriterende gutter[obj:media:9632]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer